Blandat

+46 grader i solen…

Mår faktiskt riktigt, riktigt bra nu, tack o lov.

Men det e mycket för att ett datum e satt o sen har jag mina älskade föräldrar att tacka oxo, vilket jag e sååå tacksam för så det knappt e sant!

Känner det att när jag har det jag behöver o det e som det e nu, med saker o ting, så har jag inget emot att vara just ensam.

Det gör inte så jätte mycket att Kent inte e hemma just nu. Men visst saknar jag honom som FAN, men han kommer snart, det VET jag bara.

Har märkt att jag börjar bli allt starkare i gen o det känns bra, nu e det bara det att fixa ett jobb o klara ekonomin här hemma så ordnar sig allt!

Jag har fått sååå mycket gjort i dag så det e ju knappt sant, även om det har varit såååå varmt! Klippt gräset, badat Attilla o sen varit o handlat OCH postat kassa korten.

Så det har varit en riktigt bra dag i dag faktiskt!

FB e helt nästan helt nerlagt för att jag pallar inte mer, jag lägger ut lite bilder då o då, inget annat! Funderar att ta bort sidan helt faktiskt! Ska helt klart fundera på det i alla fall!

Men slutat skriva har jag i alla fall, det valet gjorde jag redan den 10 aug o det har inget med någon eller något o göra, bara vill det!

Såååå vad händer annars då? Inte så mycket, inte som jag kan skriva här eller ens VILL skriva här, näää det håller jag för mg själv, så det så!

Har en del ”fikningar” inbokade i denna veckan o det ska bli kul, känner att jag behöver komma ut o träffa litta folk. När jag skriver fika så e det en kopp kaffe det gäller, inga kakor o annat…..bara kaffe!

Sen blir det Fredriksdals Teatern som gäller på torsdag o fredag bär det av till fina Rebecca, så lite händer det ju. Men nu har jag varken lust eller ens tid att sitta här för jag ska in i duchen o sen hoppa ner i soffan o myyyyyysa med min mysigt nybadade Attila o bara njuuuuuuuta!

Njuuuta av att JAG har fjärren för mig själv. Får ju passa på nu innan han kommer hem….hahahahah

Ha det så bra mina kära läsare o sköt om er…..för det ska jag göra!

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.