Blandat

Åhhh vill till Gbg….men kan inte… :o(

För första gången så vill jag verkligen upp till Gbg just nu, vad som händer där det e inget jag skriver här utan det får ni allt luska ut själva.

Men jag vill så jätte gärna men kan ju tyvärr inte, jag har ju inte ens pengar till mat denna månaden, inte heller till alla mina räkningar, så illa e det faktiskt!

Så typiskt att man skulle bli sjuk o behöva gå till doktorn ju, det var det som kastade omkull min redan kassa ekonomi denna månaden.

Med medicin o läkarbesök hamnade jag på ca 2 500:- o det var till mat o allt, såååå typiskt!

Men men får väl försöka på något sätt, men lätt e det i alla fall inte!

…ÅHHHH VILL DIT I ALLA FALL EN DAG!…

Ja ja det e bara till att släppa det, för jag måste få ihop till mat på något sätt vilket jag absolut inte har en aning om hur tusan jag ska göra, men det får ju lösa sig. Nudlar o knäcke e ju inte så dyrt……

Äntligen har man fått bukt på mitt blodtryck i alla fall o det e ju en himla tur det, så jag slipper att ha så himla ont, för det var ju bara hemskt!

Just det ni har ju ingen aning om vilket helvete jag haft innan jag var tvungen att gå till läkare.

Jo jag låg med MEGA MIGRÄN i 3 hela veckor, från morgon till kväll, jag höll på att bli knäpp! Det var bara så hemskt att det inte går att sätta ord till det så jobbgt o ONT jag hade.

Tänk er sen att ha detta dag ut o dag in o bättre blir det inte! Näää tack o lov så e det borta nu, även om medicinen var attans dyr, men det var et värt….tror jag! Jo det var det, bättre vara super fattig o slippa ha ont ju!

Näää nu känner jag att jag har fått skriva av mig litta o det känns skönt, nu ska jag kolla tidningarna o sen sitta klistrad vid tv:n ikväll när det e nyheter, ända sättet tyvärr….

Ni får ha det så super duper bra o ta hand om er o era. Jag ska försöka skärpa mig med bloggningen, för detta mår jag faktiskt bättre av, så det så.

Ha det så bra ni kan o njut av höstens vackra underbara färger….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Anci

    Skickar en massa kramar här oxå gumman.. Många tankar i huvudet idag å det e förståeligt.
    Skönt iaf att du slipper å må dåligt av migränen iaf. Å att medicinen har hjälpt dig.. Man får gripa dom små positiva sakerna i livet.. Massor av kramar till dig gumman <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.