Teater

Höst o mysiga Bergateatern :o)

Jag bara känner att jag måste göra ett litet inlägg nu, var ju bara såååå länge sedan.

I dag har höst stormarna verkligen kommit, o det ogillas ATTANS!

Men inte mycket alls att göra, bara sååå trist o kallt!

I alla fall så har jag tagit tag i mitt teater o revy intresse o har kontaktat Bergateatern, som verkligen välkomnat mig med öppna armar, så underbart e det.

I går hade vi vårat förasta revy möte o det kom det fram en massa roliga ideer o gud så gott det e att vara tillbaka i den världen igen!

Jag känner att nu när jag e tillbaka så märker jag verkligen hur mycket jag har saknat det.

Jag var ju med att startade upp den nu mera kända Ängelholms revyn o har även varit med i Bårslövs revyn o en massa annat o litta andra teater kompanier som jag hjälp till med koreografin, kostymer o smink m.m.

Måste ju tillägga att det var som dansare jag var med i revyerna o inte agerade, nja jo lite i Bårslöv, men det var inte mycket alls!

Men som sagt det var ju många år sedan så jag har varit borta från detta sååå otroligt länge, så det e helt underbart att vara tillbaka.

Hela denna ensambeln verkar ju bara sååååå underbar o hjärtliga, så det ska verkligen bli kul att jobba med dom, ser sååå fram emot det!

Det kommer att bli en Revy o en Teater uppsättning o det kommer under dom två första kvartalen i nästa år….

Gissa om jag längtar….

Det e just repetitioner o genrep o allt sånt som jag tycker e så kul…….

Sen att få DELTA i just detta skapandet, att se en pjäs träda fram o skapas på ett alltid lika orginella sätt ( även om det finns ett manus )

Det e bara så magiskt kul o givande så det går inte att beskriva i ord…

Ni som aldrig varit med om det, ni förstår det inte heller.

Med då tycker jag absolut att ni ska komma o kolla på oss i stället. Ni lär få reda på när det blir för det kommer helt klart att finnas här…oväntat ?!?!?!?!?!!!!!

Så nu e det snart dax att hoppa i säng för imorgon e det en dag jag verkligen ser fram emot.

Vad som händer då kommer ni att få läsa om kanske i morgon eller på torsdag, nja tidigast fredag lär det nog bli för jag har litta mycket just nu.

Men jag kan säga det att jag ser såååå fram emot det, för det kommer att bli såååå super, för det e en för mig lite legend som jag ska lära av. Åhhhhh ska bli sååå kul.

Ni får ha det så jätte bra mina kära läsare o sköt om er o ta hand om era nära o kära, var rädd om varje minut ni har ihop, tiden kommer aldrig igen så ta vara på den.

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.