Hälsa,  Jobbet,  L.O.V.E,  Teater

Revyrepetitioner o glädjerus…

Så äntligen så får jag tummarna loss att blogga litta, kasst att jag inte gör det oftare än jag gör. BjuvaLivet_130117_mindre

Men bättre sent än aldrig ju! Får väl se hur pass många läsare jag har kvar.

Egentligen så bryr jag min inte så mycket om det för jag skriver mest för min egen skull o ingen annans.

Så dår han ni oxo våran planch här bervid, den blev rätt så bra. Gott jobbat Niklas!

Ja som ni nog förstår så harjag väldigt mycket med just revyn just nu, mycket repetitioner o en hel del små strul som vi absolut inte räknade med, men men bara att jobba sig genom det.

Vi kan lösa nästan allt som kommer ivägen….hahahaha… Det har vi gjort än så länge, för vi e BÄST!

Bergateatern har verkligen tagit in mig till sitt hjärta o själ med en sådan känsla o värme som jag aldrig varit med om, dom e bara så underbara.

Efter varje repetition så går jag alltid där ifrån med ett leende på läpparna o det e inte för att vi nästan minst 3 ggr ligger på golvet o skrattar ihjälp oss så kul vi har.

Nä, utan det e för den värmen o lyckan jag har o får av att vara o umgås med dessa underbara människor e inte av denna världen, har aldrig varit med om något liknande.

Sen råga på allt så låter dom mig regissera HELA revyn, kan ni fatta vilken ära det e o så kul det e….. Det e ju inget jag gjort innan så nytt e det ju för mig, men jg riktigt känner att det e rätt o jag känner verkligen att jag kommer att lösa detta.

Visst har jag regisserat smått litta dansnummer o lite sånt men aldrig en HEL REVY….. JAG BARA ÄLSKAR DET!!!!

Man har ju verkligen hand om nästa ALLT DÅ. Kläder, scenografi, koreografi o scenspråket så det e rätt så mycket som man ska hålla reda på o faktiskt VETA hur saker o ting funkar när det gäller revy, tur man gör det ju….hahahah

Visserligen var det ju Mhatt-med-paljetterÅNGA år sedan men det sitter fortfarande i minnet, allt detta man gjort på scenen.

Jarl Borsen, Lasse Lönnå, Galenskaparna o några andra som jag inte kommer på namnet på, man börjar ju bli gammal…..hahahahha, så litta koll har jag ju…..

Nä nog om teater o revy, litta om mig om det nu finns något…..hahahah

Ja jo allt rullar på o det finns verkligen ljusglimtar i framtiden, just nu väldigt små men dom FINNS!

Jag bara VET o känner det på mig att allt kommer att bli bra, det var en liten sak som VERKLIGEN fick mig att tro det för någon dag sedan.

VAD det var kommer jag inte säga här eller till någon, det e mellan mig o den personen.

Men kan ju säga det att jag har verkligen HOPP, TRO, kärlek o STYRKAN att kämpa vidare. Det e en styrka som inte finns i detta universum.

Visst så vacklar man då o då, men detta som hände betyder såååå mycket för mig o det gör mig stark, vilket e sååå underbart!

Sååå vad händer annars då, inte så mycket, som sagt mycket med revyn o en del med jobbet, men det kommer bli allt mer när det väl händer lite där oxo, vill dock inte ta upp det här för vill inte det ska gå troll  i det ….hahahahaha

Nu ska jag ta o börja att avsluta detta lilla inlägget o sen e det mys på schemat, eller blir det till att göra ett par nya öronhängen eller dekorera klorna mina, har inte bestämt mig ännu.

Just nu så sitter jag o lyssnar på Moulin Rouge musiken o då kommer DENNA LÅTEN! Jag e ju sån att jag lyssnar på texten otroligt mycket, denna e bara sååå rätt mtt i prick.

Det e verkligen ” Come what may”….det stämmer så in i helvete på i hur det e just nu med allt!

Så denna e till min älskade Make Kent!


Med detta säger jag natti natt natt o ta hand om er mina vänner….

vårend2013

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.