Hälsa,  Jobbet

Tvära vändningar…

uturn-signJa det e inte klokt at livet kan vända så fram o tillbaka, samma som ens humör o psyke.

Just nu så e jag inte riktigt på något bra ställe, mår inget vidare alls faktiskt.

Jag e så dum o oroar mg för saker som jag inte har någon som helst kraft över längre.

Jo jag vet ju att ”man ska inte oroa sig för morgondagen för den kommer tids nog”, men just nu går det inte att tänka så o det e bara sååå jobbigt.

Känns som att jag kört fast lite, visserligen e jag rätt så utarbetat för att ha försökt få Revyn att funka trotts alla ändringar o allt skit som hänt.

Mycket som man gjort som inte varit bra nog o fått gjorts om, precis som att det jag gjorde absolut inte var bra nog. Vadför tusan skulle då JAG göra det från början…….????

Blir bara så trött, ledsen o besviken o det får mig att känna som om att man e någon jäkla nybörjare som inte fattar alls vad man sysslar med….vilket sårar såååå mycket mer än vad någon kan förstå….

Sen det som jag oroar mig för det kan jag inget göra åt o jag kan inte påverka utfallet alls, o det kommer att göra mycket om det går fel, då blir likedet RIKTIGT illa, vilket jag oroar mig såååå för.

Måste ju säga det att jag funderar STARKT att ta bort mitt Fb konto då man inte kan skriva vad man vill.

Gör man det så missuppfattas det av FEL människor som TROR att det handlar om dom, även om det inte har varit alls med dom att göra.

Detta har jag fått sååå mycket skit för o blivit utfryst o liknande så jag funderar väldigt starkt att ta bort skiten, finns ingen mening med det alls.

Förvisso utom att då kommer det kännas som att man inte har några vänner alls, men det har jag ju ändå inte så…..

Ja jag vet att jag e negativ, men jag bara e det o jag hatar det! Ser inget ljus alls för tillfället, bara mörker o SKIT, tyvärr…..

Sen har jag ju snart inget jobb heller, tyvärr. Måste ju säga upp ig då INGEN kan leva på 12 tim i månaden, skit e det när man verkligen VILL jobba!

Usch när nu ska jag kolla lite tv o bara inte göra något alls, allt bara känns såååå skit just nu o det känns som att det aldrig kommer att ta slut heller. HATAR MÅ SÅ HÄR!!!!

Hoppas ni har det bättre än mig o mår bra, kanske kan ni skicka lite positiv energi till mig då…..

vårend2013

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.