Bilder,  Blandat,  Hälsa,  Insikt,  L.O.V.E,  Positivt,  Väder o vind

Energi-skifte och en ny era……

Ja det e just så tokigt som det låter…..Det är faktiskt ett energi skifte, o nej jag tänker inte på elen alls där….hahahahha

Men det är faktiskt ett skifte, ska se om jag hittar texten så kan ni läsa själv, Bara klicka på solen så kommer ni vidare till mer info, vilket inte funkade, och just nu har jag inte riktigt ork att gå in i källkoden o knacka kod, så länken ligger här nedan…..

New Moon in Libra – 25 September 2022 – Magical Recipes Online

Jag vet inte riktigt, men det bara känns på energin, överallt. Allt känns bara annorlunda, lugnare o mer rofyllt. Visst är det hösten som oxo kommit, men det e något annat oxo.

Sen kan det ju mycket göra att för varje dag nu fram till Samhain, Halloween, så kommer slöjan mellan världarna bli allt tunnare.

Kanske låter det lite skrämmande, och det kan det ju vara. Men inte lika jobbigt och skrämmande som det är för dom få som, ser, känner och hör det som kommer därifrån.

Hur konstigt o kanske hemskt det e så, ser jag så fram emot det, även om det kommer vara jätte jobbigt att se det jag ser o känna det jag känner. Alla nära o kära som dyker upp o alla andra oxo…

O näää jag e inte knäpp o jag har inte slått huvudet, jag är medial och har varit det hela mitt liv. Men nu på senare år har allt i mig som har med det att göra blivit så otroligt mycket starkare.

Jag är den jag är o orkar inte varken förneka eller dölja det längre. Som sagt jag e den jag e o jag står för det, och är stolt att jag har det.

Inte många alls som kan o känner o ser det jag ser, o det ska ni vara väldigt glada för. Vissa ser det som en välsignelse, men näää så e det inte tyvärr……

Jag måste ”stänga ner” varje gång jag ska någonstans o se till att jag inte e öppen o får något med mig hem, vilket händer. O näää det e inte alltid så bra, finns mycket ondska där ute ska ni veta……

Nää nu ska jag inte skriva mer om det, skrämmer många tyvärr, även mig ibland, även om jag vet att jag har skydd, men ändå…..

Hösten har ju verkligen kommit, vissa dagar e det så crispt ute o luften e så hög o lätta att andas….. Visst e det mörkare o kallare, men det e ändå bara såååå mysigt o man kan tända ljus o bara myyyyysa……

Som sagt visst blir det mörkare o mörkare, men det är ju bara del av året och livet. Många blir deprimerade av mörkret, o ja jag påverkas ju oxo. Men försöker att hitta det positiva i det hela.

Man kan ju tänd ljus, krypa upp i soffan o mysa till en bra film. Sträckse serier, tända en brasa o bara njuta av värmen. Gå en runda i höst solen o sen komma in och dricka varm, mumsig choklad…….

Det finns så otroligt mycket positivt med hösten. Som att ALLT, saktar ner, allt kommer till ro, allt börjar att lugna ner sig o ”krypa till sängs” om ni förstår vad jag menar.

Pressen man har på sommaren att fixa i trädgården försvinner HELT ( inte för att jag har haft tid o fixa i våran trädgård i år direkt ) Blir ju så när man jobbar för mycket.

Sen är det bara ett konstigt lugn som sänker sig när hösten kommer och det börjar bli mörkare o kallare. Man kanske går i ide på något sätt, eller om man bara går ner i varv o bara E o försöker att överleva vintern på bästa möjliga sätt.

Eller bara helt enkelt ÖVERLEVA vintern…..hahahah Jag vet att tyvärr e det ju så vissa har det…..Jag försöker bara att se det positiva o må så bra jag bara kan, även om det e mörkt.

Men nu ska jag försöka att mysa ner mig i soffan efter att jag slängt in en tvätt till och satt på kaffe till mig o min älskade make som precis kommit hem.

Jag kan ju ärligt säga att jag ser fram emot hösten o allt mys o gos med världens bästa make och bästa vän. Är så oerhört glad och lycklig att jag har honom i mitt liv, och att han alltid finns där för mig……

HAN E BARA BÄST MIN ÄLSKADE PeGe…..o du älskling……MEST!

Ha det bättre än bäst mina underbara läsare o ta hand om er…….o njuuuuut av hösten för snart e det Halloween…… <3

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.