Blandat

Earth Hour…

Vet alla att det e ”Earth Hour” i kväll kl 20,30-21,30? Earth Hour är en internationell kampanj som ber hushåll och företag att under en timme släcka sitt lyse och stänga av sina icke-nödvändiga elektriska apparater för att spara energi och minska växthusgaser.

 Kampanjen sker årligen under den sista lördagen i mars.

 Så det kommer jag att göra i kväll, man vill ju göra det man kan för klimatet o denna jord man lever på, även om jag inte tror att vi e ensamma i detta stora o ändliga universum ( tycker faktiskt den tanken om att det bara skulle finns vi som e en intelligent livsform e väldigt naiv ), men det e ju bara min åsikt .  

 I kväll e det bara mys i soffan som gäller med min biker o jag längtar, f-n det låter ju nästan som om att jag inte lever för något annat än honom, men så e det inte men det känns bara såååååå bra med honom o jag gillar verkligen denna killen, mycket. Hans sätt o vara hans röst, hur han e o klär sig ja allt faktiskt, o allt känns attans nice just nu.

Jag mår bra o jag har det väldigt bra överhuvudtaget just nu, så bra som jag inte haft på väldigt , väldigt länge faktiskt. Det e ju nästan som om man skäms för att man mår så bra man gör…hiihihih. Så e det bara…..

 Nä nu måste jag slita mig från datan o fixa en del här, bädda rent, städa litta o diska o sen fixa lite med maten, blir min as goda kycklingsallad med valnötter, jordnötter o mandel o en massa grönsaker, ska bli så otroligt gott.

 Vem vet kanske skriver jag mer sen, får se om jag hinner o när han kommer……..

 Glöm nu inte mellan kl 20,30 – 21,30 i kväll så släcker vi allt ljus, jag ska i alla fall om det inte redan e släckt för att ha en masssssa levande ljus, e ju bara så mysigt…hihih

 Ha det bättre än bäst vänner!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.