Blandat

Trött o frösen…

Blir inte mycket mer inlägg i dag, e trött o frösen o så. Så jag har inte mycket cooldlust o skriva faktiskt. Jag sitter här vid datan med 2 t-shirtar o en flees tröja, ett påa jogging byxor, tjocka, o sen 3 par strumpor på mig, o jag fryser ändå……..hmm…….VILL INTE BLI SJUK!

Men det har nog litta med att gör atta jag inte har det fönstret i data rummet tätat så det blåser rätt in o Helsingborgs Hem lär ju inte täta det, så det får man väl ta o fixa själv……hmm. E så himla trött på detta satans regnande!!!!!!!!

Ja ja men i alla fall så blev nagelkunden nöjd, eller snarare mycket nöjd, så nu har jag nästa till ett par skinnbyxor. O när dom e köpta så blir det åka av bak på min älsklnings hoj, o gissa om jag långtar. Han e så jätte noga med att jag ska ha rätt kläder på mig o skydd o så, o det känns skönt, för du bryr han sig verkligen. O det gillar jag verkligen, det e ingen annan som har varit så noga med det, så jag e glad för att han e det, verkligen. För skulle man välta så e det fan inte kul alls…..

Annars har det inte hänt så mycket i dag. Jo min älskling gaddade bakhuvet i dag o gissa om det blev coolt. Han var här hos mig o hämtade sin Helosan salva o visade mig o det blev verkligen snyggt. Jag ska själv oxo snart fylla i min, det e ju tid för det nu snart, ska höra med Jasmin på lördag när vi ska ta det o när det passar henne. Sen har jag gjort naglar i dag o jo var uppe på mitt jobb o köpte det ritbordet jag hade när jag jobbade där, för en väldigt billig peng, så det var nice.

bdsm_collar_backNjä nu har jag inte riktigt lust o sitta här mer o frysa, ska nog fixa till litta varmt gott te, med mjölk i så man blir lite varm. Hoppas ni nannar gott för det ska jag o jag ska drömma om min älskling o vad han ska hitta på med mig imorgon kväll…………*fniss, fniss*

Sweet Dreams!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.