Blandat

SLUTA NU!!!!

CB108122

 

Nu får det F** ta  o sluta regna. Jag blir ledsen, deppig, sur, orkeslös o mår inget alls bra av detta skit vädert. VILL HA SOL eller i alla fall uppehåll åtminstånde, o jag stavar fortfarande som en kråka……..hahahahaha

Tack vare detta skit vädert har jag inte fått gjort något som helst nyttigt i dag, hatar det verkligen. Framåt eftermiddagen vid kl 14 så gjorde min fuc**** migrän sig till känna. Så det var bara att lägga sig ett tag o ta en tablett o försvinna in i sömnens värld i ca 2 tim, så nu e det bra igen. Men ändå det e verkligen inte kul alls, antar att det e trät i huvet som svällen när det e så blött ute, det e därför jag får sånn huvudvärk………hahahahahahaha

Nu ska jag snart köra o hämta min älskling, ska bara bli av med illamåendet först, var f** det nu kom ifrån…….hmm….. Det e inte mycket med mig i dag verkar det som, kasst humör, trött haft migrän o nu illamående….hmm……illa illa.

Sen har min älskade kisen mys Cessan oxo varit kass, hon har spytt 2 ggr i dag, men åt nu för ca 1 timme sen o verkar som om hon får behålla detta nu, tack o lov. Nu ska jag snart kasta mig i duschen o sen e det rakning o fixa till mig litta o sen i väg o hämta min älskling.

Får väl se om jag bloggar något mer nu i helgen, det lär ju inte hända sååååå mycket imorgon för min biker ska i väg på annat o jag har annat o fixa själv så, vi får se helt enkelt.

Ha annars en mega mysig helg o ta hand om er, men jag kommer nog skriva en sväng i morgon ändå, man har ju dock blivit beroende……hihihihhi

CB028228

Have a nice Weekend!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.