Blandat

Vilken mysig kväll…

j0433820Nu har jag äntligen kommit hem  ( kl 01.35 )efter en riktigt mydig kväll med gänget från Darkside. E som oxo skulle ha följt med mig orkade tyvärr inte så det blev att jag själv stack ner där, jag skulle ju hämta en paddel som L hade gjort till mig.

När jag kom ner så trodde jag först inte att det sora sällskap som var där att det var DS gänget, men när jag tittade närmare så kände jag igen ett par stycken. O ju mer man tittade nör jag väl hade satt mig ner så ju fler var det man kände igen ifrån Veberöd festerna.

Pratade mest med tjejerna som var där, jag har ju min underbara älskling o han e dominant o sadistisk så det räcker för lilla mig. I alla fall pratade med många om inte nästa alla tjejer där o det var många som ville ha naglar faktiskt. Så jag får väl ta o köpa in lim o glasfiber o gele så jag kan tjäna litta pengar, måste bara låna dom någonstans först, jag får väl fråga min kära underbara mor…..hihihiCB045298

Det var 2 av tjejerna som jag kände direkt att dess passar jag med, o det e sällan man känner så. Himla kul att dom kände det samma, så nu har man en hel drös nya arbetslösa fika vänninor, från att bara ha en till en hel massa, ska verkligen bli kul o lära känna alla dessa underbara människor, o gissa om jag ska på nästa träff, om inte min älskling har något emot det, för jag tillhör ju faktiskt honom ju………*fniss*

Lämande nog mitt visitkort till ca 10 st i kväll för vi kom överrens om att vi skulle ta en fika på stan oxo. O det var ett par tjejer som jag nog ska ta o börja träna med, som ozo tränar på samma gym som jag. Jag har ju dock inte varit där alls på ca 2 mån men det e nog för att jag behöver någon som drar mig i öronen….*fniss*

Den ena av dom har ju en underklädes butik här i stan så jag ska ner till henne en runda i morgon o ta en fika eller något o så ska vi byta nummer o så, kanske kan jag hitta något sexigt o ha på när min älskling kommer i morgon kväll, eller i kväll e det ju faktiskt för det e ju torsdag nu ju.

I alla fall så har jag haft en kanon mysig kväll o har nog fått ett antal nya vänner med, eller som min biker sa, kinky vänner………HAHAHAHAHAHA.

42-16568150Nu e det kudden som gäller om det inte blir en runda i soffan o varva ner nu innan jag ska nanna, för det hade nog inte alls varit fel det, o i morgon blir det o prova paddeln, lite i alla fall……..*fniss, fniss*

Natteli Natt Natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.