Blandat

Kommer snart…

j0177955

Det kommer snart ett inlägg, har bara inte lust o ork till det just nu. O dess utom ligger det en kise katt på halva mitt tangentbord så det får allt bli lite senare med det inlägget. Visserligen så flyttade hon sig nu o ligger här brevid mig på skrivbordet. Men min biker sitte i soffan o kollar tv o jag vill vara hos honom just nu o inte här.

Ska laga litta kaffe o sen hoppa på honom, jag blev ju själv på hoppad när jag vaknade kl 10 i dag ………..*ler brett*………..o underbart e det o bli väckt så.

See ya…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.