Blandat

6 mån…

j0437055Jaha då var det den 20 september, precis 6 månader sedan vi träffades, helt otroligt att det gått så fort o så himla bra. Han e verkligen det bästa som någonsin hänt mig, alla andra ex….släng er i väggen.

Jag har aldrig kännt mig så älskad o uppskattad som han får mig att känna. O det e verkligen underbart, trodde jag hade varit md om kärlek innan men NOPP fel hade jag verkligen där.

Ja ja jag ska inte trötta ut er med allt sånt drabbel, eller jo det kan jag ju visst det….för det e ju min blogg….HAHAHA…. Tror ändå inte att dt e npgon som läser så det kvittar nog faktiskt.

Jag skrev ju att jag skulle blogga i förra inslaget o det hjälpte ju…NOT…men det kommer nu i stället. O ni ska inte tro att jag inte bloggar för att jag mår dåligt eller så, det e snarare tvärt om just nu. Man har ju en lite valp o ta hand om o då äger man verkligen inte sin tid längre, men det e det verkligen värt. Han e bara sååååååååå underbar o BUSIG! Han biterj0205361 verkligen på allt o smakar på allt …men det e gulligt det med……IBLAND!!!!

Jag går ut med honom ca var annan timme o det går bra, visst händer det lite olyckor inne fortfarande men det e ju inte hela världen ju, jag har en underbar man här som hjälper mig i bland o torka upp, o det e skönt o slippa ta precis allt. Nä jag får väl ta o skriva klart det jag ska för snart e det dax o gå ut med den lille igen. Just nu så ligger han faktiskt i sin korg o sover, så jag har en stund för mig själv o lite lugn o ro…………..*haha*

I går var vi ute hos Ch´s far o mor o käkade middag o hade naturligtvis Attila med oss, o dom har ju en stor terrier ,Chessi. Jag var lite orolig innan vi skulle åka dit för Attes skull, om det inte skulle gå bra, men det gick strålande. Dom lekte o busa o hade sig nästan hela kvällen, sååååååååå underbart skönt att det gick bra för då har vi ett bra ställe vi kan lämna honom när vi ska i väg o november upp till Stockholm på Mc-fest.

Mot slutet var han  faktiskt rätt så kaxig mot henne, det vara ju bara såååå urgulligt o se. Trodde faktiskt att han skulle trilla i hop när vi kom hem o sova hela kvällen, men nopp. Han somnade i bilen hem, vi var ju faktiskt i Perstorp, så det var en bit o köra hem ju. I alla fall så åkte vi inom Statoli o köpte vips grädde så vi kunde göra kladdkaka när vi kom hem, jag har varit sgen o längtat efter det HELA veckan o det blev rätt så gott. Jag vet att jag har ett annat recept på den i någon kokbok tror jag så jag ska minnsan ta o leta fram det till nästa gång.

Nä du nu tror jag nog att jag skrivit tillräckligt tror jag i alla fall, man vet ju inte hur mycket man kan få in här….hahaha..

j0440405Men i dag ska vi hem till mina päron o Ch ska ut o köra hoj ett tag i dag, han måste ju pass på när det e så fin fint väder ju. Vi skulle ju ha kört ner till Ystad i dag men dom vi brukat låna sockerbiten av skulle helt plötsligt ha den tillbaka, o det e lite konstigt för dom har bägge varsin hoj, så det e allt litta konstigt. Men orginal sadeln till den nya hojen kommer nog snart o då behöver vi inte någon sockerbit mera, bara typiskt o så när vi hade planerat o det var fint väder….hmm…

Ja ja vi klara oss ändå, det var väl inte meningen helt enkelt att vi skulle åka ner där i dag, det finns ju annat man kan göra då det e ju lugnt.I kväll bara MÅSTE jag ta o fixa mina klor, dom e såååååå tråkiga just nu o har sett lika dana ut i 2 VECKOR!!!!!…inte alls likt mig.

Nä nu e det redigering o inklistring av bilder o sen e det dax o gå ut med lille Attila. Ni får ha det bäst om det nu finns någon som läser…

Haj baj baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

3 Comments

 • lin667

  Jag brukar läsa *L*
  Gulligt med vovvevalp …

  Kladdkaka, får mig att undra hur det gick med sopporna? Mest för vi tänkte börja med dem ….
  Kram

 • Nikki

  Lin667: Jo du det gick jätte bra, menar du Xtarvaganzas shakear? Jo det hjläpte jätte bra men nu så kör vi att vi äter nyttigt på veckorna o sen så har vi en ätar dag som vi får äta ”precis” vad vi vill, o vi fortsätter att tappa i vikt bägge två, men lite saktare. O det är ju lite mera långsiktigt som vi ska hålla på med detta.

  O ja visst e han söt…
  Kul att det e någon som läser, det glädjer mig…

  Ha det bäst o lycka till vännen…
  Kram…

 • lotta

  Så roligt att läsa att du är så kär och att det går så bra.
  Har du inga kort på dina klor? Jag försöker låta mina växa men jag är hopplös.
  Förstör dem hela tiden…..
  kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.