Blandat

Stygn o ensam…

Jaha då var man allt ensam igen…snyft. Älsklingen min åkte tidigt attans i morse vid ca 05.00 eller något, stackare. Så nu e man själv……snyft, snyft, snyft.

Näää så illa e det inte, han kommer nog redan i morgon kväll men det kommer vara ensamt ändå….så det så

Hur nördigt det än låter. Ja ja men annars så händer det inte så jätte mycket i dag förutom att jag ska ner o ta stygnen i dag hos distrikts sköterskan o sen e det jobb en stund till o sen hem.

Mycket mer händer nog faktiskt inte i dag, tror jag

Jag ska väl ta mig ett försök till i dag o fixa till ”röda” rummet för går dagen blev det inte speciellt mycket gjort, lite en inte alls mycket. Så i dag ska jag verkligen försöka fixa till lite till, det e sååå mycket lättare när älsklingen inte e hemma. Han distraherar mig sååå annars….hahahahhaha

Ja nu vet jag inte alls vad jag ska skriva riktigt. Det var i alla fal riktigt mörkt när jag gick upp i morse, men det började ljusna när jag började köra mot jobb.

Men nu e det verkligen höst, den e verkligen här, i alla sin underbara prakt. Med sina underbara färger o frikar klara luft.

Det blir först hösten för mig ute på landet o jag ser faktiskt fram emot det, tända ljus, mys i soffan o mycket lek i vårt lilla mysiga…( snart ) lekrum…..hahahahah…….Ska bara få upp kroken i taket….*fniss*…

Nu har jag inte tid o sitta här, ska snart ta upp ett bad o sen e det till att byta om i köra till distriktsköterskan o sen till baka igen någon timme o sen hem….

Ni får ha det så underbart för det ska jag verkligen försöka, även om min stora älskling inte e hemma. Men jag har ju den lilla som minsann inte e så liten längre….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.