Blandat

Tandvärk…

6Så nu e det bara 6 dagar kvar o imorgon e det bara 5 dagar, det ska bli så himla kul o mysigt. Men nopp jag avslöjar inte vad det e som kommer hända, inte ännu, ni får allt vänta. Det e bara mina päron o min bror som vet det ännu, ingen annan. O så kommer det att förbli tills det e dax, ni kommer nog att fatta varför, så det så.

Jag har ialla fall inte så jätte lust o blogga i dag, har bara såååååååååå ortoligt ont i tänderna eller snarare så e det nog tandkötts inflamation, kom fram till det med hjälp av läkar böcker hos mina föräldrar i går. Ska prova lite gamla tricks o fix. Så jag ska ge det ca 1 vecka eller så o försöka få bukt på det själv, annars får jag helt enkelt gå till tandis…..vilket jag inte gärna vill…..men måste man så måste man.j0337292

Men sen e det så att det e just tandkötts inflamation så kan dom ju inte göra något åt det, så jag vet inte, men kan jag inte få väck det själv så måste jag söka hjälp ju.

Ja ja men just nu så känner jag inte för att skriva mer, har ont o känner mig trött o sleten som bara den, o sen har jag OOONNNTTTTTTTT eller det har jag kanske sagt….hahahahaha. Ni får i alla fall ha det bäst o så blir det väl ett inlägg i morgon när jag varit på valpkursen, det åter står ju o se.

Natti natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.