Blandat

T.G.I.F….

Det e väl det enda jag har att säga faktiskt…..TACK O LOV FÖR DET BARA! Det ska bli såååååå underbart skönt o få vara ledig imorgon, snacka om att jag längtar… Bara att få sova så länge man kan o det kommer nog inte vara så rysligt länge faktiskt, men  ialla fall till kl 09…senarst blir det nog.

Innan när jag inte jobbade så var det att gå upp kl 09 en, nästan hemsk plåga. Men då gick man ju inte o la sig förrän på natten vid kl 04 eller så.

Men det var då det, nu mera så går jag o lägger mig kl 21.30 när jag ska upp kl 05.45, det trodde jag aldrig att jag någonsin skulle göra faktiskt, men men….

Ja vad ska man skriva om nu då…..Hmm…… Ja igår när vi kom hem så trodde vi att vardagsrummet skulle bara färdigt men inte då heller. Även om att målareh hade faktiskrt ringt mig innan på dagen o sagt att det skulle bli klart….*sggrrrr*… så snacka om att man var besviken.

Jag hade ju ändå inte trott att det skulle bli klart förrän på fredag, det förberedde min Kent på, så jag ställde in mig på det i onsdags, så jag var inte så jätte förvånad precis. men lilla rummet, ”röda rummet” det var klart o gud så fint det blev, helt underbart mysigt kommer där  o bli.

Igår tog vi oxo o tömde det det andra rummet, data rummet, så det var bara att börja måla för honom idag, får väl se om han hinner klart med det till i dag då….hmm….. Hoppas kan man ju alltid göra ju! Men jag räknar nästan med att han INTE kommer vara klar förrän på tidigast tisdag kanske, men blir det innan så e ingen gladare än jag. Fint attans kommer det i alla fall vara eller bli, det bara vet jag.

Men i kväll så kan vi i alla fall ställa ordning vardagsrummet o få riktigt fint där nu, o det ska bara bli så nice o få sitta i soffan o kolla tv o slippa ligga i sängen o kolla på en mini tv. Visst e det bättre än ingen men när man har en 37 tum plattis där nere o får kolla på en som kanske nog bara e 17 um eller något, lite e den i alla fall. Men IKVÄLL så blir det o kolla p ”let´s Dance” o göra nya klor i det nya fina nytapetserade vardagsrummet, gud vad jag längtar. Speciellt att få av dessa gamla kloran o sen på med nya, fina, långa o välvårdade…..VILL NU!!!!! ska ta en före o efter bild….så ska ni se hur jag lider…..hahahahaha…

Nu har jag ca en timme till jobb sen ska jag köra o leverera o sen hämta min kära mor som ska hjälpa mig med upp packandet, medan min älskade man, Kent ska köra med min far o hämta tvättmaskinen i stan så vi får ut den idag….hade varit så himla bra…men får väl se vad som händer o sker. Ska i alla fall försöka få in en del kläder i kväll o sen kanske sola idag med, det var så attans skönt i går, så jag tänkte att jag skulle kolla hur solariet i Mörarp e.

Nu ska jag snart ta o packa den beställningen jag har kört i dag o köra ut den till kunden sen e det hem som gäller o röja litta. I morgon så är det klubben ett tag med min älskade man o sen mega mys på kvällen i vårat fina vardagsrum, lovar det kommer bilder. Ni får ha det bäst o sköt om er, får se om jag KAN blogga i helgen beror på om vi fått vårt modem, återstår ju o se. Jag ska i alla fall ha en kanon helg, så ha ni det oxo…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.