Blandat

Dag 15…Lite bättre…

Denna dagen har i alla fall varit MYCKET bättre än gårdagen, för den vara bara hemsk. Den läst ni nog o mer kommer jag inte skriva om den heller så det så!

Ska jobba över idag igen så jag kanske kan gå till middag på fredag igen, det e såååå sweeeeeet i kunna göra det o ändå ha betalt. Har en mass o göra här på jobb så tiden går bara så mega fort, skönt.

Kent e hemma idag o tar det lugnt, han har jobbat som en galning nu i 2 dagar så det var nog vad han behövde.

jag trodde att naglaran skulle komma idag, men NOPP det gjorde dom inte nu heller, fattar inte att det ska ta sådan tid. Ringde Calle i går i Stockholm o undrade vad som hände o han sa att dom skickades den 13 april, ska det ta en djävla vecka för att komma hit, konstigt! O DÅLIGT POSTEN!!!!!

Jag behöver ju nya klor ju, hatar dom jag har nu o hur dom ser ut. Ska ut o kolla lådan en gång till vid kl 14 för säkerhets skull.

Ska ner en runda om Friskvårdshuset o köpa pulver idag senare, behöver ju pulvert …hihihihihi……ja ja skämt o sidor. Har kunnat börja äta sopporna dom har där nere så det blir en soppa om dagen, attans god faktiskt, tror nog jag har nämnt det innan.

Tyvärr så ser inte min soppa ut så som på bilden, gud i himelen så gott DET hade varit då….*fniss*….jag som hatar soppa annars…

Ja ja nu ska jag ta o gå ut o jobba litta till, blir ju inga klor i dag heller….*gggrrrrrrrrrr*……dumma posten o askmolnet.

 Leverantöret sa det att det hade med att dom inte kunde flyga ner posten, utan den får gå med tåg i stället, det e därför paketet e sent, stöööööööörigt värre e det i alla fall….JAG VILL JU HA KLOR!!!!!!!

Ni får ha det så jätte bra så ska jag jobba o ta mig en ”shake” snart, blir nog jordgubbe, chokladen e ju slut….hmm….Ta hand om er o tänk på att det e alltid mörkast före gryning…….sen kommer ju solen…

Ja ja jag vet jag e litta knäpp men sån e jag bara…..

p.s…..Fick just ett meddelande av min älskade att tipparna ligger där hemma på köksbordet o väntar….Kanske det blir naglar idag ändå….får se om jag orkar o har lust!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.