Blandat

Dag 14…HEMSKT!

Denna dagen e inte alls kul, allt känns jobbigt o jag e på väg att lägga av med allt som har med diet o göra. Min älskade fick avbryta sitt i dag eftersom han just nu har så tungt jobb o det e dåligt med luft där.

Att jag håller på att ge upp har inget alls med honom o göra, jag fick ÖVERTALA honom att äta idag annars hade han nog svimmat på jobb. Det hade slutat katastrofallt då, eftersom dom jobbar på hög höjd, o jag vill ju ha honom kvar…

Nä jag tror att det ha o göra med att allt känns lite trist o jobbigt nu, inte mycket till motivation just nu o så e jag HUNGRIG KONSTANT! Sen ska vi bara inte tala om hur jag smakar i munnen, det e hemskt sen e jag torr i munnen hela hela f**king tiden, as jobbigt.

Men jag vill ju verkligen gå ner o jag e på god väg, så jag vill inte avsluta, men ändå vill jag. Kanske skull eman gå ner på halvfart i stället…hmm…vet fan inte vad jag vill ju, jo jag vill gå ner i vikt, det vill jag! men e det värt det att må som jag gör nu? Hungrig, trött tråkigt o bara piss??????

Jag vet inte vad jag ska göra, kan ni hjälpa mig, vad ska jag  göra?????

Nä har inte alls slust o blogga mer nu, mår kasst o smakar avfall i truten, skriv mer än gärna om hur ni tycker jag ska göra, för jag vet FAN inte….

Måste jobba litta, måste nog oco jobba över idag med,,,,*suck o pust*….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

 • lotta

  Jag vet vad du kan göra. Fullfölj!!!!!!! Du klarar det. Det har redan gått 14 dgr.
  Klart att det känns för jävligt lite då och då men det får det var värt.
  Om du ändrar planerna nu är det lätt att skita i det helt. Gör inte det.
  Du klarar det.
  Du får väl inte tugga tuggummi heller, va? Du för börja missbruka munskölj, det hjälper
  Kram och lycka till.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.