Diet

Dag 16…Nu djävlar…!

I dag när jag vaknade så var det f-n vitt ute….helt otroligt, trodde vintern packat ihop för iår o gått i ide, men nopp. Nu e det kanon fint väder o blå himel, bara några vita fluffiga moln på himlen…såååååååå nice!

Tog en bild när jag körde in i morse, så att ni ser att det faktiskt låg snö i morse, kan tänka mig att den har smält nu, tack o lov. Har f-n fått nog av vintern nu! Nu e det vår o åka hoj som gäller……SWEEEEEET!

Vet inte riktigt vad det e som hänt men jag känner ett ”djävlar an amma” när det gäller vikten o så, känner att jag verkligen kommer att klara detta nu, känns bra.  jag har fortfarande inte vägt mig, men det kommer, kollar mer på kläder o hur jag ser ut, ör det e ju det som e det viktigaste…eller hur.

När vi sen e klara med detta så ska vi verkligen inte falla tillbaka till det gamla, som vi gjort innan. O det kommer jag hålla på STENHÅRT! för detta går inte jag igenom en gång till, det e bland det svåraste jag gjort i hela mitt liv.

Det kommer bli tufft o vi kommer bara ha en RIKTIG ätar dag i månaden, inte mer. Sen en gång i veckan så ska vi få äta hur mycket snabba kolhydrater som vi vill, man måste ju leva oxo.

Sen så har jag bestämt mig för att klippa mig efter denna kuren e slut, e sååååååååå trött på detta långa håret, man kan ju inte göra så mycket med det utan bara upp i totte eller flätor. Så det rycker av när jag e klar till axlarna tror jag nog det får bli, ny kropp o ny frisyr ska det bli.

Jag vet att jag kommer INTE ATT BLI SMAL o det vill jag heller inte, jag vill ha kvar mina former men på en mindre skala o Kent kommer oxo behålla sina former……*asg*…..nja lite i alla fall……….Vi ska bli hälsosammare i alla fall det e en sak som e säker.

Igår efter jag varit på Friskvårdshuset så körde jag ut till Överskottsbolaget o köpte 2 st solcellslampor o en liten leksak till Atte.

Skulle ha köpt dom billiga men dom hittade jag inte så det blev dom lite dyrare, blir nog bättre o sen så håller dom säkert bättre oxo, ska ta en bild på dom när jag kommer hem i dag tänkte jag.

Skulle ha satt naglar i går men orkade bara inte, hade inte ork till det o sen så var jag ju inte hemma förrän kl 18.15 så det hade tagit för lång tid att fixa dom då. Tråkigt nog så var min älskade inte hemma alls under kvällen, han var på möte med klubben. Tror nog att han var hemma vid 22 precis innan jag la mig så jag fick puss lite på honom innan jag somnade…..sweeeeeeeet!

Tog faktiskt en liten bil på min soppa igår när jag satt o smaskade framför tv:n o fy tusan så god den e…o nyttig! Den kanske inte ser så mycket ut men den e faktiskt god o sen ett stort glas is kall Ramlösa Rabarber till det. Det e en av dom nya smakerna som dom lanserar nu i sommar, mega god faktiskt, prova den……

Men i dag kommer det att sättas klor det e en sak som e MEGA säker. Kommer ju hem tidigare idag o sen så har jag ju leverans i dag med så jag ”slutar” eller kör här ifrån kl 15.00. Sen blir det bara en liten runda till Överskotts bolaget o köpa 2 till solcells lampor o sen e det hem o börja med klorna.

När jag gör det på andra så tar det bara 1.30 min. Men på mig själv med upplösning av gamla så tar det ca 3 tim eller något, så hela kvällen går verkligen, men sen e man fin fin igen….Ska bli sååååå skönt. Ska nog ta en bild på hur hemska dom e en innan o en efter bild o så ni får se vad jag menar….

O nu precis så slog jag av en hörna på höger pekfinger så dom e VERKLIGEN MEGA HEMSKA NU! Mina fingrar blir så tjocka o hemska när jag kar så korta o ovårdade klor, HATAR DET! men i kväll så e dom fina igen…..=0)

Nu ska jag ta o skriva in ett par följesedlar o sen ska jag ringa o prata lite med min kära mor, sen får vi se om det är någon sol här i eftermiddag o om det e varmare än i går, för då ska jag sätta mig i solen o sola litta, annars blir det en runda om solariet innan det bär av hem.

Ni får ha en underbar dag för det ska jag ha, jag har ju ett hus som jag stortrivs i, en man som jag älskar över allt förstånd o som älskar mig lika mycket o en underbar vovve som kommer när man kallar på honom även om han e lös….Ett jobb som jag stor trivs med o FÅR BETALT FÖR…..kan man ha det bättre? Ha det bättre än bäst för det har jag!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • lotta

    Skönt att höra att allt är bra och att det fungerar med dieten igen. Du är skitduktig.
    Ja, lägg in före och efter kort på klorna. Jag vill se.
    Jag vill också ha fina klor. Jag bara förstör mina naglar och nagelband hela tiden.
    kramar på dig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.