Blandat

Fredag o Valborg!!!!

Gud i himmelen så gott det e att det e fredag nu OCH Valborg, visst går veckorna allt för fort, men hellre det o att helgerna går långsamt…..Man vill ju kunna njuta ordentilgt på helgen.

Igår så var det en riktig helvetes dag på jobb, inget kul alls. Idioter till kunder som inte fattar att badet tar den tiden det tar o jag har inte en chans att göra saker fortare än jag gör, så  e det bara.

Men dom varken vill eller har iq att fatta det verkar det som. Men men jag trodde att jag skulle behöva jobba i helgen men det behöver jag inte, jobbadetill kl 18.10 i går så jag fick undan rätt så mycket i går tack o lov.

Min älskling ringde precis o det verkar som om att vi kommer ha en liten för fest hos oss på lördag innan vi ska i väg på barhänget hos Rawhide Mc i vackra Mörarp, eller strax utanför, ska bara bli sååååååååååå kuligt, men jag vet f-n inte vad jag ska ha på mig, ja ja det löser ju sig……

Ska i alla fall i dag ta reda på här på nätet var dom har billigast o bra fönar med tratt, måste ju ha det nu när jag klipper mig, ska bli såååååååååå skönt. E så mega trött på att alltid ha håret på ett o samma sätt, visst e det bra på morgonen när man har bråttom att bara slänga upp det i en häst svans.

Men det kan jag ju göra sen oxo, bara att den blir lite kortare ju……Plus att det kommer bli nice nu till sommaren, o när man tränar……

En sådan blir det nog……Väldigt nice!

I kväll ska min älskling på barhäng i HBG men jag stannar henna o fixar med kloran, ska varkligen ta o lägga in bilder här på mina klor, det e ju en trogen läsare här som sååååååååå gärna vill se, o det ska du få L, lovar.

Jag bara måste blogga hemmifrån eftersom det e där jag har dom bra bild redigerings programmen, jag har inga i denna datan på jobbet. men dom kommer, lovar…

Nu ska jag ta o sätta på kaffe, ta upp första badet o sen ner med en ny laddning o sen e det kaffe som gäller för mig, SWEEEEEEEEEEET!

Ni får ha en underbar Valborgs afton, det e säkert många som jobbar bara halv dag, men inte lilla jag, en anna får jobba hela långa dagen, så e det att vara egen företagare….*pust*……..

Men jag har ju en hel del timmar som jag har jobbat in så jag får se om jag nallar lite på dom o går litta tidigare i dag, hade varit rätt nice, nu när jag ska hinna en del innan kvällen….

Ha det bäst mina kära läsare o ha en underbar helg, för det ska jag verkligen ha…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.