Blandat

Känns som Måndag…

Det gör ju faktiskt det, men det e ju tisdag o det e ju kanon faktiskt. Men jag tycket allt att påsken kunder varit lite längre. hade behövt en eller två dagar till.

Men man kan ju inte få allt, men skönt hade det verkligen varit, känner att jag skulle behöva en hel dag i sängen o bara få sova, det kan man ju inte göra nu mera o jag känner att det hade inte alls varit fel.

 Men sen så vill man ju oxo ta till vara på tiden man e ledig, men vill ju verkligen KÄNNA att man e ledig ju….det e verkligen ett dilemma i hur man ska göra, men jag tror nog att jag ska ta en dag nästa gång vi e långlediga att bara sova så mycket man kan, känner nog att det skulle varit nice. Eller e det för att jag e mega trött just nu, sov as kasst  i natt, jobbigt som bara den. Sen så har jag ju kursen ikväll o då kan jag bara inte vara trött, även om den bara e en timme, men man vill ju få något ut av den ju.

Ska bli kul o sätta igång nu faktiskt, Kent e mega taggat att börja, jag e väl så där taggad men det kommer nog, känner mig väl inte så mega motiverad men det kommer nog det med, hoppas jag i allafall. Visst vill man ha bort en del kilo absolut, men jag vet oxo att det kommer att vara en jobbigt tid nu framöver, eller iallafall från o med imorgon, när vi börjar med kuren, inget jag så direkt ser framemot.

Men jag tror att jag e litta off just nu oxo, e bara såååååååå trött idag o skulle helst vilja lägga mig o sova ett tag till eftersom jag sov så dåligt som jag gjorde.

Det vara så mega fint väder när jag körde till jobb i morse o nu e det bara grått, inte alls kul, jag vill ju ha sol ju! Detta kortet tog jag i morsen när jag körde till jobb 06.30…Nice!!!! Men solen kommer säkert igen, hoppas jag i alla fall.

Som jag sa innan så börjar ju kursen ikväll o det ska bli kul o komma igång o så även om jag inte e jätte motiverad. Men för varje gång jag har varit där så har jag blivit mer o mer motiverad så att komma igång kanske kommer att verkligen få igång en, hoppas jag  i alla fall.

Gud så negge jag e just nu, inte klokt, men jag e mega trött just nu oxo vill bara sova, usch vad jag längtar till min säng just nu. Bara få krypa ner o stänga ögonen o bara slappna av o få sova lite, så nice det hade varit….*suck*…åhhhh så nice det hade varit, men det får bli att ta en kopp kaffe istället……Så man vaknar litta!

Helgen för min del har varit lugn o skön vad tusan har den tagit vägen egentligen? Hmm….få se nu….:

Torsdag : Jobbade till kl 12 sen ner på Friskvårdshuset på möte kl 13.00 sen hem o bara slappade, fint väder var det oxo om jag inte har fel för mig. Körde in om Familia o beställde handklovaran i Thomas Sabo berlockerna, som jag ska få av min kära mor, för dom hade ju dom inte hemma……ggrrrrrr…

Fredag : Vaknande ca 10, gick upp myste i soffan ett tag sen iväg o handla med min älskade. Sen blev det film i soffan på kvällen o mys igen….

Lördag : Älsklingen väckte jag kl 07.00 för han skulle till Älmhult o jobba o sen somnade jag igen. Tror inte jag vaknade förrän kl 11 o då upp, myste i soffan lite framför tv:n.

Sen ut på Rusta o fixa mattor o en liten runda in om Flower team o köpte tulpaner, jag har nog f-n blivit beroende av tulpander, det e så fint o det e verkligen vår för min del. Sen hem o fixa ordning o städa o dammsuga.

Eva o Richard kom på kvällen o hälsade på, det blev en lätt fika med Hallonpaj, gud så gott! Man får ju passa på nu när man får….hihihih. Sen när dom hade gått kolade jag på en film ”Clear Lake” o fy tusan så dålig den var! Kom väl i säng vid ca 01.30…

Söndag : Vaknade när min älskling kom hem kl 11 ååhhhhhhhhh så nice o ha han hemma igen, HATAR att inte ha honom i min närhet! Vi myste i soffan ett tag sen så kom min underbara mor o hjälpte mig o få litta ordning i ”röda rummet” o i tvättstugan, medan Kent låg  i soffan o sov! Sen blev det bara mys o mys o mys o soffan o kollade tv, såååå nice o ha honom hemma igen!

Måndag : Vaknade kl 09.00 när klockna ringde men ställde den på snooz tills kl var ca 11, gud i himmelen så nice det var…. Sen när vi vaknat litta så belv det att vi körde ner till klubben o jag fixade iordning deras loggor på vännen o även lite text på två dörrar, så nu e där så färdigt det blir. Jag ska nog hjälpa till med mer men det kommer nog lite längre fram. När kl var ca 17  eller var hon kanske 18 var hon nog så kom vi där ifrån, efter ”allt”—*blink*—

Så blev det faktiskt hemsk pizza igår för vi orkade bara inte laga mat o sen så blir det nog inte att vi äter pizza mer på en vääääääääldigt lång tid. Den var faktiskt rätt god, sen var det bara mys i soffan o kolla tv o bara njuta. När kl var ca 22.30 så hoppade jag  i säng o tror ni att jag kunde somna….NOPP! Men gjorde det till slut tack o lov, blir nog tidigare i säng ikväll.

Så nu vet ni hur min helg har sett ut o nu så sitter man på jobb o jobbar, rätt nice faktiskt, men gissa om jag längtar tills vi ska till Gotland vilket blir den 12 maj o sen 4 dagar framåt! Underbart kommer det att bli!!! Mest underbart e det nog för att Attila kommer kunna springa helt fritt på tomten o det unnar jag honom verkligen, det ska bli så kul o se hur han bär sig åt o hur han reagerar.

Nä nu får jag nog ut o kolla till badet, det e seg som f-n i dag, men det e bara för det stått still så många dagar,då e syran kall o då tar det as lång tid att få det bra, men det får ju ta den tiden det tar, det ska ju bli bra ju! Ni får ha det så bäst så kanske det blir ett litet inlägg i kväll när jag kommer hem, får se hur motiverad jag e o hur trött jag e…. Ha en underbar dag mina kära läsare….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.