Blandat

Spikmatta…

Trodde inte jag skulle tycka det var så skönt, även om jag faktiskt gillar en viss sorts smärta, men jag e litta förvånad. Jag har legat på spikmattan jag köpte i måndags nu i två kvällar o jag sover som en stock, så mega skönt det e. 

Där e 8 820 st vassa piggar på denna mattan o alla e lika vassa, känns jobbigt lite i början men sen e det bara skönt.

Visst jag har bara provat det i 2 kvällar men jag känner mig faktiskt lite piggare, helt otoligt nog. Så det kommer ju helt klart bli en runda i kväll med, kanon när man behöver vila lite när man kommer hem från jobbet, så man orkar vara uppe lite längre på kvällen.

Alla dom BRA programmen går ju sent, sååå mega typiskt ju, så då behövs det ju vilas litta.

Kommer inte ihåg om där e något i kväll, jag e ju ensam hemma nu tills fredag kväll. Min älskade man e ju i Älmhult igen o jobbar , det ska han vara hela juli, men han kommer hem på helgerna, tack o lov. Annars hade jag inte klarat av det, kan o vill inte vara utan honom, känns så tomt hemma utan honom, även om jag har min lilla älskling där så känn det tomt.

Det verkar som om att jag ska gå till min gamla tandläkare ändå, en gång till. Usch jag börjar må dåligt nu bara för att jag skriver om det, fy vad jobbigt. Men ska nog dit den 6 juli o sen behöver jag inte gå dit mer alls, kanske, får väl se. Det e bara skit att jag börjar få litta ont nu igen….sååååååååå mega trött på det e jag!

 Har ju fått tid på en klinik i Hbg som tar hand om just tandläkar skräck o behandlar med lust gas o så, så det blir att jag kommer gå dit hädan efter tor jag, vi får väl se. Nä nu vill o kan jag inte skriva om detta mer, mår så otroligt dåligt då, jobbigtf som FAN!

Så nock om det, i dag händer det inte så jätte mycket efter jobb, blir kanske en runda hem om mina päron, kanske o se hur dom har det o sen bara hem o slappa, kanske städa litta o f å ordning.

NEJ nu vet jag vad jag måste göra TVÄTTA. Jag har inte tvättat nu på snart 2 veckor o det e verkligen ett berg av kläder o sen ska garderoben oxo fixas till, näää det får allt bli det i dag efter jobbet.

Ska ner om stan o byta några ”shaker” så jag kan gå på ett par dagar nästa vecka med pulver så kroppen rättar till sig igen tänkte jag. Men det blir inte sådan svält kur som man egentligen ska ta utan en lite mildare tänkte jag, vi får väl se vad vi kan komma fram till.

Nu ska jag ta o jobba litta o sen ska jag ta o skriva in en hög ordrar som ligger o bara väntar här på skrivbordet. Det e litta bra att det inte e kanon väder idag, för man får bara sååååå mega mycket mera gjort o man har mycket mer energi till det oxo.

Ni får ha det så kanon bra i dag mina kära läsare o ta hand om er. Som en vän till mig brukar skriva i sin blogg. ..” Det e bättre att vara snäll än inte…” eller något sådant…….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.