Hälsa

Fruktlåda…

Aj aj aj….Ja så kändes det verkligen igår när jag var på min första behandlig. Gud i himmelen så ont det gjorde, men ändå var det på något sätt inte obehagligt.

Det började med att jag fick fylla i 4 eller var det kanske 5 sidor med hur jag mådde psykiskt o fysiskt, ärftliga sjukdomar o en himla massa annat, o vad jag ville ha hjälp med oxo förståss.

Sen pratade vi igenom alla mina svar så hon fick en bättre bild av mig o vad jag hade gått genom under faktiskt HELA mitt liv. För ALLT som händer, det dåliga sätter ju sina spår, vare sig man vill eller inte.

Sen fick jag lägga mig på en britts o så började hon att trycka….FY FAN så ont det gjorde på vissa ställen, hon fick säga till mig att jag skulle andas så ont gjorde det.

Så ont som jag hade på vissa punkter som hon tryckte på ska man inte ha, så hon sa det att där e lite o jobba med, absolut. Men det värsta var nog just när hon tryckte på ,vad min kompis som oxo går där, kallade ångest knappen, fy tusna i helskotta så ont det gjorde.

Men sen så sitter ju just mina problem i mag trakten, jag vill ju ha hjälp med min återkommande magkatarr o en del ångest jag får då o då…..o jag tror verkligen att detta kommer att hjälpa, det bara vet jag. Sedan gav hon mig en del tips VAD o HUR jag ska äta, hon e verkligen kanon. Så jag bokade en ny tid om ca 2 veckor.

Det absolut roligaste var att när jag kom upp o skulle gå in till henne i går så möttes vi i dörren o jag bara hade kännt på mig att jag visste vem det var hela tiden, men var inte riktigt säker på min sak. O så visade sig vara en gamal vän till mig,  men vi har bara inte setts på typ så där 100 år, verkligen nice.

Har länkat bilden här så kan ni bara klicka på den om ni vill läsa mera om detta, det e verkligen intressant. Man får behandling för det man har problem med o inte en massa tabletter o sen i väg skickad.Visst kostar det en del absolut men det kan det vara värt.

Hellre lösa sina problem o smärtor på detta sättet än att behöva gå o knapra en massa tabletter o annat onödigt som man stoppar i sin kropp. O ont gör det men som dom säger ”ont ska med ont fördrivas” Så där förflyttade vi oss ca 500 år bakåt i tiden…hahahahaha…..

Men det e ju lite så, det märker jag ju när jag ligger på min spikmatta, jag har inte lika ont, jag e inte lika spänd, o framför allt, jag mår såååå mycket bättre. Plus att jag är MYCKET lugnare…

Jag fick bara reda på att den mattan jag har hemma inte e riktigt bra faktiskt, den e inte rätt. Där det ska vara piggar där e det inte piggar, ja ja men det kan jag gå in på en annna gång, för kompliserat här o nu.

Men den jag har nu i alla fall den hjälper o när jag har pengar över så ska jag köpa den andra hade jag tänkt.

På vägen hem i går så körde jaginom City Gross o köpte en del frukt som jag ska äta som mellanmål 2-3 ggr om dagen o sen MÅSTE jag bara äta var 3 timme, då kommer magen att må såååå mycket bättre, får jag sen behandlingen ovan på det så komer jag nog helt klart att bli bra, det bara vet jag.

Så när jag kom hem i går efter att jag hade tömt diskmaskinen, vikt tvätten, plockat udan o fixat mat. Så ställde jag mig att göra fruktlådor med fruktsallad o sen yoghurt, turkisk med honung i o litta nötter till det. Så nu har jag för både i dag o imorgon, perfekt! O det ska bara bli sååååååå gott.

Nu ska jag snart ut o ta ett bad o sen kommer det rulla på här på jobb idag, händer inte så värst mycket. men en sak som händer i kväll som jag bara ser såååååååå mycket fram till det är att min älskade Kent kommer hem. Längtar sååå efter honom, gillar inte alls när han inte jobbar hemma, känns lite som vi glider isär o det e inte alls kul. men i kväll så kommer han. SWWEEEEEEET!

Nu ska jag ta badet o sen e det snart tid o äta litta godis fruktsallad, sååå gott det ska bli, verkligen. men om det är att du har besvär med något eller du mår dåligt eller liknande så gå in på hennes sida o kolla lite, hon e jätte duktig  o kan säkert hjälpa dig. Det enda du behöver är ett öppet sinne ……

Sköt om er kära läsare o ha det så kalas i det fina, lite molniga vädret idag….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.