Blandat

Näää…

Usch det blev många tårar igår, mådde inte alls bar o det känns nästan lika tungt i dag, allt e bara trist o mörkt o grått! hatar att må så här, men vad tusan ska man göra…??!!

Jag har inte skrivit något alls på Fb i dag o tänker inte heller göra det på ett tag, känner inte för att få skit där från människor som TROR sig känna mig. Det e bara EN ENDA människa som riktigt känner mig o det e faktiskt Kent.

Han ser mig när jag har dom dåliga dagarna o alla dom bra. För det e verkligen många bra jag har. Jag e faktiskt lycklig som bara den oftast, men då lägger inte människor märke till det eller så blir dom bara avunddsjuka för att man mår så bar man gör…

Man vet fan inte hur man ska må för att vara alla till lags. Men egentligen så behöver man bara vara EN till lags o det e en själv, skit i alla andra.

Oftast gör jag det oxo men i bland blir det bara för mycket o man känner att man behöver få höra att krya på dig eller jag vet hur du har det. Nääää då får man en sådan falk grej att man alltid e sjuk! Vad fan e det då!!! Jag blir bara såååå förbannad på sånt!

Näää jag mår skit i dag igen o vill mest bara gråta hela tiden men kan inte det här på jobb o det e faktiskt lite skönt o ha ett jobb o gå till så man kan konsentrera sig på något annat! Tack o lov.

Så nu ska jag GNÄLLA lite som andra kallar det. Jag ser det mer som att man e ärlig o säger som det e, berättar att man helt enkelt lever….

För livet e inte bara glädje o lycka, det e ner gångar o skit oxo, så det så!!!!

Man måste ju kunna få må dåligt för att kunna uppskatta att man kan må riktigt djävla bra!!!!

Smärtan e väl lite bättre i dag faktiskt, men i kväll e det städning av hemmet så det kommer säkert att gå upp då…*ggrrr*…

Men vi får väl se. Känner att jag bara e sååååå trött o mår bara bajs mest hela tiden, har ångest från o till o vet inte riktigt varför, men det kanske kommer ett svar på det. Just nu vill jag bara hem i min säng o få fly från denna dystra tråkiga hemska värld.

Men den världen jag flydde till i natt var minsann tror jag hemskare. Jag bara vet att jag har haft mardrömmar i natt för jag har sovit så sjuk oroligt. Kom knappt upp ur sängen i morse…..pi katten!

Nu ska jag sätta in litta blider här, dela upp texten lite så det inte blir så svår läst o sen ska jag ta o köra hem, så det så.

Sköt om er o ha det bättre än mig!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

3 Comments

 • Anci

  Alltså nu måste jag bara kommentera litta här
  Det kommer alltid å finnas folk som inte gör annat än å klagar på andra.
  Tåler dom inte å läsa dina ”negativa” saker ..OCH det e väl deras problem.. ingen tvingar dom heller.
  NÄ gumman … Lägg ingen energi å tårar på såna människor..som du själv skriver …enda som känner dig ordentligt är Kent.
  Å dom andra får själv skylla sig för dom vet inte vad dom missar med att lära känna dig

  Skickar massor med varma kramar till dig gumman… Stå på dig

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.