Blandat

– 24 grader……

Sååå störigt att det e så kallt. Jag måste ladda batteriet på bilen varje dag nu bara för att den ska orka att starta på morgonen.

Fy tusan så kallt det var i går när jag körde hem. Ju längre ut på landet, alltså ju närmre hem man kan ju kallare blev det.

Det slutade med hela -24 grader ute i mysiga Mörarp, då e det attans kallt!

Fullmåne var det oxo i går o det var jätte dimmigt när jag körde hem oxo. Kunde inte köra snabbare än 50 km så fort gick det inte.

Men såååå otroligt vackert det var…..Dimman som låg tjock o månen som verkligen lyste upp o nästan fick dimman till att lysa…..Jag gav mig ut direkt när jag kom hem men jag kunde inte få till en riktigt bra blid, så….

Dessutom så låg månen inte riktigt rätt, men det kommer ju fler kvällar. Sen så ska jag verkligen ut o fota i mellan dagarna när jag e ledig…..

Så underbart skönt det ska bli att få vara ledig!

Vad händer annars i dag då…Typ inget. Ska köra en liten leverans i dag efter jobb o sen en runda till min päron o sen hem.

Ska sätta nya klor kväll för det behövs verkligen…..

Så då blev det allt en liten ändring på schemat idag. Ingen levarans idag alls, det får bli i morgon i stället.

Har en stor pall som bara MÅSTE komma i väg i dag så det blir snällt att vänta tills Schenker behagar att komma o hämta den.

Det får vi ju se när dom gör, hit intills så har dom ju inte varit i tid, inte detta året i alla fall!

Sen i morgon så e det bara en halv dag o det ska bli kanon, sen blir det en runda med min älskade som ska köpa julklappar!

Jag har bara 1 eller 2 st till att köpa sen e jag klar! Blir nog en liten till min älskling till…hihihihih

Ja ja nu vet jag inte vad jag mer ska skriva så det blir tid att avsluta detta lilla inlägg. Ni får ha det så jätte bra o sköt om er o ha det underbart för det ska jag ha i alla fall!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.