Jobbet,  L.O.V.E

Månklar kall morgon….

Såååå fint det var i morse när jag körde till jobb. Alldeles stjärn klart o den underbart vackra månen lyste så magiskt klart!

Men det var jätte kallt…ca 18 minus!!!

Fullmåne ligger mig verkligen vamt om hjärtat o det på verkar mig så otroligt mycket.

Allt blir bara bättre o jag själv mår så otroligt mycket bättre oxo, sååå skönt det e.

I går var ingen rolig dag alls! Det började med att bilen inte startade, för det var så otroligt kallt. Sen fick jag vänta tills kl var ca 8.00 då kom min kära svärfar  o hjälpte mig igång med bilen.

Förlorade en timme på morgonen på en redan hektisk dag!

Sen under dagen får jag syra i ansiktet typ 20 ggr, vilket gör AS ONT!!! Schenker kom inte i tid denna dagen heller o jag har redan mycket o köra.

Jag var tvungen o jobba över 4 timmar i går o mådde bara bajs! När vi kom hem blev det pizza för ingen av oss orkade göra mat o sen hoppade jag i säng redan kl 21.15, då var jag hel slut.

Denna dagen har i alla fall börjat lite bättre. Bilen startade o Schenker var i tid + att dom tog med sig pallen som blev klar i går. UTAN att jag hade beställt hämtning, ibland så förvånar dom!!!

Har precis fixat till min älskades tredje julklapp, så nu e hans helt klara….kanske!!!!… Vi får väl se. Sen har jag två eller tre till som jag bara måste fixa till.

Får väl ta o få loss tummarna o göra det nu i eftermiddag, två av dom kan jag nästan få klara i dag. Men en har inte ens kommit hit ännu. Trodde att jag skulle få den i posten i dag men nopp!

Hoppas att den kommer innna jul annars får presonen som ska ha den ha den som nyårs present i stället! Kanske bättre det! Ja ja vi får väl se…

Så nu vet jag inte alls vad jag ska skriva om i dag så det e väl dax att avsluta då. En vän till mig på Facebook skrev i sin status…..

” Varför ge klappar, när man kan ge ordentligt med smisk! ”

Den e ju bara så bra att man inte kan låte bli att le, hoppas bara min älskade ser o läser denna o håller med. Men om jag känner honom rätt, vilket jag gör. Så kommer han helt klart att tillämpa detta, snarast! Hoppas jag verkligen!!!!!!

Nu ska jag ta o göra mig en kopp vaniljlatte o sen ska jag snart ut o ta upp ett bad o ner med nästa, vi får väl se hur länge man måste jobba över i dag….

Ni får ha det så super nice o sköt om er, för jag ska i alla fall göra mitt bästa…. Bara 1 ½ dag kvar att jobba detta året!!! Såå skönt!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.