H.E.L.G,  L.O.V.E

Norge o nya fönster…

Japps i dag får vi nya fönster i hela huset, kanon bra tycker jag för dom gamla var verkligen inte alls fina. Så det ska bli kul o komma hem i eftermiddag o se om dom har hunnit klart, vilket jag inte tror.

Man vet ju hur hantverkare e o sen har jag ju sett hur länge dom tar på sig o bara göra ett hus, så det ska allt bli ” kul ” o se hur pass dom har hunnit.

Bara dom inte har för sig att vi ska ha sådan oreda hela helgen, som jag har sett att dom anda grannarna har haft. I info bladet man får så står det att det tar en dag o göra arbetet, men det ser det inte ut o ha tagit på dom andra husen.

Men vi får väl se hur det e när vi kommer hem. Ska i väg o sola en lite runda efter jobb o sen ska jag även en snabb runda till min mor o hämta gardiner som jag verkligen hoppas på att jag kan sätta upp när jag kommer hem.

Beställde faktiskt en gateway från Telia i dag så vi kan ha trådlöst närverk hemma. Det ska bli sååå underbart skönt o slippa alla dessa sladdar o sen kan jag o Kent surfar var som helst i huset, sweeeet!

Plus att på grund av att vi har fast bredband så har vi ett mobilt bredband GRATIS! Snacka om bra, tack Telia i bland e ni attans bra faktiskt.

Så vad händer i dag då? Jo sola sen min mor o sen hem o mysa med min älskling, han åker ju imorgon. Till Norge o ska festa med sina bröder.

Ja litta trist e det ju men han behöver komma iväg o bara ha sina bröder, verkligen. Jag e bara sååå glad att han o jag har den familjen. Det känns sååå bra o jag bara vet att dom tar hand om honom.

Nu låter det som om att han e det djäkla psykfall…hahahahaha… Det e han ABSOLUT inte. Han e bara sååå underbar o det finns ingen bättre för mig än han.

Just nu behöver han bara få komma bort ett tag o sen kommer han ju igen på söndag, så länge e han inte borta…tack o lov! Tycker inte alls om att vara utan honom.

Ja ja nog om detta, vad ska jag då hitta på? Jo ska nog göra naglar på min bästaste vänninna C, OM det nu blir som vi vill o hon kan komma.

Vi får väl se annars blir det bara att ta det lugnt o kanske måla, blir nog måla hoppas jag. Men det beror på OM hantverkarna e klara eller inte. För e det oreda o stökigt så blir det absolut inget målande av inte, så vi får allt se.

Nu ska jag ta o skriva in en massa ordrar o sen ska jag snart sluta o komma iväg. Ni får ha det som bästast ni kan o njut av helgen för det kommer jag HELT klart göra!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.