H.E.L.G,  Hälsa

Ny vecka o NÄSTAN frisk!

Ja tack o lov för det. jag bara hatar att vara sjuk o speciellt när man måste vara hemma o INNE o inte ens kan gå ut för man har så hög feber.

Det e varken bra för mig eller febern att vara ute när det e så kallt som det varit. Näää fy tusan för att vara sjuk, inte ett dugg kul.

Men i fredags så gick jag till läkaren igen för den salvan jag fick för ögat gjorde det bara sämre, inte kul.

Det började med att jag stack hemmifrån kl 08.30 för att jag skulle sitta ”stand by” på Capio Kliniken, där jag har min husläkare.

Så dom kunde ta mig så fort dom kunde. Jag kom in ca kl 11.00 o läkaren skickade mig upp till sjukhuset för han tyckte inte det såg så bra ut o han ville att en riktig ögonläkare skulle kolla på det.

Jag kom dit kl 12.30 o kom väl in till läkaren ca 14  första gången. Sen undersökning, ut o vänta, in till läkaren igen o sen skickade hon ner mig på röntgen, sitta där o vänta.

Sen upp på avdelningen igen o vänta o vänta o vänta….Det hela slutade med att jag kom hem ca 20.45 o då hade jag åkt därifrån med kanylen i armen.

Bara för att jag hade inte riktigt lust att sätta mig på akuten o vänta tills någon syster hade tid att ta ut den till mig.

Antagligen så hade jag väl inte varit hemma förrän kl 22 eller 23 då kanske, så jag fixade det själv.

Körde hem om mina föräldrar o drog ut den. Sen handla lite o sen bara hem o sjönk ner i soffan, gissa om jag var slut!

Då tar vi helgen nu då…..

Lördagen började med att jag o Cilla körde till först Systemet o köpte vin o litta annat gott. Sen in på Väla en runda o sprang rundor, provade litta kläder o Cilla handlade. Jag hade helt enkelt inte råd….skulle ju hämta min salva till ögat.

Efter vi var klara där så blev det en runda till Famillia vi sprang i affärer hit o dit o så kom vi till Kappahl…..Som alla andra så har ju dom oxo REA.

Vi kollade lite på plaggen o helt otroligt så hittade vi 2 st i samma stolek som kostade 149:- o sen halva priset på det. Alltså för ett par kanon fina jeans i RÄTT storlek o SNYGGA 74.50, ni fattar att jag inte kunde så över detta.

Jag kanske köper ett pat jeans vart annat år, så himla svårt e det för mig att hitta, helt djävla omöjligt e det. Så när man väl hittar blir man bara såååå himmla glad!

Eftersom vi köpte lika danar så fick ju hon bestämma om hon skulle ha sina eller inte, men det skulle hon inte så jag kunde ha dom på kvällen, sååååååå nice var det. O fy tusan så kul vi hade.

När jag kom hem från rundan med Cilla så blev det till att sjunka ner  i soffan en lite stund för att sen ta o ta tag i städningen, eftersom det skulle komma mys besök på kvällen. Cilla hämtade upp Anne o Pippis på vägen till mig.

Som vanligt så hamnade vi i köket o satt o snackade skit, killar o annat med intimt o kul. Jag skrattade så jag nästan låg dubbel på golvet. Sen vid ca 22.30 så åkte vi in till Hbg, snälla Robban kom o hämtade oss.

Blev en del Appeltini o Mojito, o gud så gott det var. Man ska bara äta lite mer än vad vi gjorde innan…..går bättre då….hahahahahaha

På festen var det mycket folk när vi kom o mer kom det oxo, attans kul hade vi, verkligen. Det e en kväll jag sent kommer att glömma, det e bara sååååååå klart. Fler sådana kvällar i mitt liv vill jag ha!!!!

Nu i dag vad händer då då…Inte speciellt mycket, ska ta o köra en liten runda till Bjuv o se vart jag ska i morgon, så jag slipper att köra o virra runder då. Sen blir det allt hem o bara mysa i soffan o ta det lungt.

Har även börjat med en sak här i dag o det kommer jag helt klart att skriva mer om sen, men inte just nu……imorgon blir det nog, för annars hade detta inlägget blivit typ 1 meter långt!….hahahahaha

Så nu ska jag ta o avsluta detta o snart ta badet o sen blir det att köra till Bjuv minsann…….Ni mina kära läsaare får ha det så jätte bra o sköta om er o så, för det ska jag även m det e as trist väder……Mys mys väder e det ju….hahahaha

Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.