Blandat,  Hälsa,  Jobbet,  L.O.V.E,  Väder o vind

Snö-regning torsdag…

Ja det har verkligen både öst ner o snöat i dag, helt otroligt trist. Men på lördag ska det ju bli fint o kanske oxo imorgon, hoppas verkligen det.

Jag e bara sååå otroligt trött på regn, snö o kallt väder. Känner att jag verkligen behöver värme o LJUS! Ska nog ta o köra ner o sola litta i dag med, känner att jag behöver det.

Kommer ju sluta litta tidigare i dag för det ska ju köras lite leveranser, så efter det så blir det allt en liten stund i solariet…..

Snacka om att man längtar, hoppas bara det e varmt när man lägger sig….

I går kväll så blev faktiskt min älskade hemma hos mig, vilket jag uppskattade VÄLDIGT mycket. PLUS att han gjorde mant till mig. har han faktiskt gjort nu hela denna veckan, vilket e bara såååå otroligt uppskattat o skönt.

Jo det blev allt mycket mys i soffan o det var så skönt att ha honom helt för mig själv faktiskt. Nu när det e så mycket som händer o så, får man ju ta vara på dom tillfällen man har o får. Man vet ju inte när det blir nästa gång….

När jag o Atte kom hem så hade det ju regnat o det var lite lerigt ute, så jag torkade av hans tassar lite, men inte bak tassarna innan han fick gå in.

Som han skitade ner mattan i hallen, den som var så fin o ny (kommer bild om ni e nyfikna) Jag tog ju då en liten spann vatten o en svamp o började skura den lite. Stod dubbel o la mig inte ner på knä för jag trodde inte det behövdes, men det skulle jag gjort.

Attilla blir alltid så glad när vi kommer hem o studsar o stjar som bara den, så jag fick mig en sådan mega smäll på näsan så jag trodde att jag skulle få näsblod. Men nopp.

Det var så hårt att jag riktigt hörde hur det krasade, fy tusan så ont det gjorde, o jag har ont i dag med, men bara lite. Fy tusan o få näsbenet krossad, jag hade ju ABSOLUT inte klarat varaboxare….hahahahaha

Så vad händer annars då? Inte så mycket Söta Linette kommer i dag o ska få naglar så det ska bli litta trevligt, sen så ska jag ju o sola efter jobb, men det e nog det enda som händer faktiskt.

Nu ska snart sista badet upp o sen ska jag ta o byta om o plocka ihop här så jag kan köra o leverera. Ni får ha det så jätte bra o sköt om er mina kära läsaer….

Bättre ett ord före, än tio efteråt.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.