H.E.L.G,  Hälsa,  L.O.V.E

Det vänder….. :o)

Ja det gör det verkligen, sååå skönt det känns….Äntligen har det vänt, eller det känns som det i alla fall. Jag tror nog att det verkligen har det, såååååååååååå skönt.

Börjar känna som jag börjar få med vind nu igen, som om att jag får hjälp av universum att ta mig genom denna jobbiga tiden jag har just nu.

Ja jag vet att det blev lite flummigt där, men jag bara e sån….så e det bara!!!!

Jag vet att jag tjatar men det känns bara så nice o skönt. Sen att man snart e ledig i snart 4 ½ dag e ju inte heller fel. Känner att jag behöver få vila upp mig en del nu.

Sova mycket o bara vila o ha det bra o dricka vin o mysa o Appeltini o Mojito no bara vara….Gissa om det ska bli skönt attans!!!!!

Jag bara känner verkligen att jag behöver vila upp mina nerver oxo, det har varit för mycket nu på kort tid o sen har det ju varit så att det har varit mycket DÅLIGA besked o så på kort tid oxo, vilket gör alls såååå mycket jobbigare.

Sååå nä uppvilning av nerver, själ o psyke e vad jag ska ägna mig åt under påsken o bara ha det bra helt enkelt! Guuuuuud vad jag längtar redan nu!

Sen kommer det att bli att vi säkert kommer att åka litta hoj…( hoppas jag , VILL ! ) o litta trädgårdsarbete blir det nog. En massa solande blir det oxo OM du solen kan tänka sig vara framme, men vi får väl se helt enkelt.

Grillning kommer oxo stå på schemat, ABSOLUT, bara ett måste ju!  Sen e det nog mest mys som gäller o vila o mysa litta mer efter det. Japps så kommer det att bli.

Nu har jag inte en enda aning om vad tusan jag ska skriva mer så jag tror att jag ska börja att avsluta detta nu, känns som att det är tid för det.

Slutar ju lite tidigafre i dag för jag ska dels ta blodprov o sen e det mammografi, första gången, som gäller.  Gillar det inte men tycker absolut att man ska göra det.

Det känns ju faktiskt som om att kroppen VERKLIGEN börjar att rasa nu när man har passerat 40, helt sjukt att man e så gammal, när man bara känner sig som 25…..o ser ut som 35.

Men åldern e ju bara en siffra o inget annat, det e ju vad man gör den till, varken mer eller minder. Så som jag känner det så kommer jag ju ALDRIG att bli vuxen….tack o lov, det verkar bara sååå trist.

Även om man i vissa situationer verkligen behöver, men då beter man ju sig som den åldern man e oxo. Nog om detta, attans trist ämne o sen får man litta ångest för man e så sjukt gammal oxo….hahahaha.

Ni mina kära läsare jag vet i alla fall ca 4 st som läser, får ha det så jätte bra o sköt om er nu i påsk o ha det så bra som bara NI kan. Jag ska absolut göra mitt absolutligaste bästa jag kan….o VET att jag kommer att lyckas……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.