H.E.L.G,  Hälsa

Inte många alls…

Ja det var inte många alls som har velat ha lösenordet, så antar att det inte e några direkt som läser min blogg då. Litta trist men men….

Kanske ska man bara skriva en gång i veckan då i stället, eller inte alls…..hmm……..Känns lite meningslöst när det inte en någon direkt som läser ju.

Ja ja men vad händer i dag då. Jo ska till kuratorn vid kl 13 o sen e det Biltema som gäller, MÅSTE ha aceton så jag kan byta mina klor.

Hoppas bara inte att Lotta e sjuk i dag igen. Det var hon förra veckan o då blev det att dom hade bokat in mig till den kärringen istället, o jag bara kan inte prata med henne.

Sen blir det hem o städa av huset o jo just det, ska in om Flower Team oxo o fixa en blomma till imorgon. SEN blir det ut på Famillia o ha min fredags vaniljlatte o sen e det hem o städa!

I morgon ska vi ju till min svärmor för hon fyller ju år. Så det får allt bli att fixar klorna idag allt! Eller så kanske jag tar dom på söndag, vet inte alls faktiskt.

Nu ska snart badet upp o sen ska jag köra, hoppas bara min ersättare kommer snart. Han skulle ha varit här tidigt men jag tror inte min chef hade sagt till honom alls faktiskt att han skulle vara här tidigt, så det blir att tvätta o städa av golven här i stället idag.

Ni får ha en hur bra helg som helst o ha det så jätte bra så ska jag absolut göra det bästa jag kan….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

3 Comments

  • lotta

    Kanske ingen som vågar fråga efter lösenorden!? Känsligt om man frågar och blir ratad….. 😉

  • Nikki

    Ja jo men det e ju en mail adress jag behöver. Dom som frågar kommer att få lösenordet ju!!!!!
    Men som sagt behöver en mail adress, liter INTE på FB eftersom det hackas så lätt!
    Ditt lösen har du väl fått?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.