Hälsa

Vi är aldrig nöjda!

maxresdefaultVi alla gnäller om att vi e för smala, för tjocka. Vi har för kort hår, vi har för långt här, vi e för långa eller för korta, eller så tycker vi att vi inte duger alls….

Men har ni någon gång stannat upp o tittat er ORDENTLIGT i spegeln, tittat på HELA DIG, o hittat det som egentligen e bara så underbart med er???

Ni har 2 armar, 2 ben, 10 fingrar, 10 tår. Ni har höfter som funkar, ett huvud som sitter där det ska, förhoppningsvis….

Du kan se, du kan höra, du kan prata…..du kan göra dig förstådd…

Ni e rellativt friska……så frisk man nu kan bli utan att man tänker för mycket, eller börjar gräva i psyket efter bokstavs sjukdomar. För tro mig, börjar man gräva så e nog vi alla sjuka på något sätt….

Ni kan gå, ni kan springa, utan hjälpmedel. Du kanske inte kan springa just Springtime, men ändå, du kan ta dig fram. Ni har en fungerande kropp, så om den e kanske lite för stor eller lite för liten, så funkar den ändå.

Du kan leva ditt liv, så som du vill. Du kan träna när du vill o du kan slappa i soffan när du vill…..

Titta på denna videon nu o tänk sen på det jag skrev….

 

 

Denna videon fick mig verkligen att tänka efter, vad tusan e det vi gör?!?!

Vi e ALDRIG nöjda med hur vi ser ut, vi strävar hela tiden efter att se bättre ut, bli snyggare, tränar ihjäl oss o njuter inte av livet.

Tänk hellre på hur vacker du e,

tänk på dina fina sidor,

tänk på hur bra du egentligen mår…..

Om du bara släpper allt det du håller på med…. LEV istället o var glad att du har en kropp som lyder dina tankar, önskningar o iniativ.

Var glad att du föddes i en kropp som fungerar o som du kan använda. Använd den i stället för att försoffa den, njut av livet.

Denna videon fick mig verkligen att stanna upp o tänka efter, den fick mig helt i tårar, just för att jag e så tacksam att jag har den kroppen jag har o för att jag ser ut som jag gör.

Visst jag har en del fake saker o det hymlar jag inte med, men man kan ju göra det bästa av situationen.

I så falla ska man göra det för sin egen skull, inte för andras, men jag trivs med mina klor o dom e en del av mig, nu var det inte såna små saker jag ville gå in på.

Nää det var kroppen o hur den funkar o att vi ska vara tacksamma att vi har det så bra vi har…… Inte alla som har en fungerande kropp, eller fungerande, ben o.s.v.

Jag vill bara att ni ska stanna upp o tänka efter, stanna upp o andas o lev NU!

Inte tänka på vad ni ska ha till middag i morgon, eller när ungarna ska hämtas eller vad ni ska göra till helgen. Utan bara stanna upp o känn efter vart ni e o hur ni mår o hur bra ni faktiskt har det……

Hoppas detta har fått er att tänka till lite, för videon gråter jag till varje gång jag ser den……för JAG e tacksam…

grön

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.