Blandat

Tråkig Onsdag …

Ja ha då var det onsdag då o jag känner det som om att jag klättrar på j0432855väggarna just nu, har inget kul alls o hitta på. O nu till helgen så kanske min biker ska i väg på träff o jag kan inte följa med, jag har typ 300:- o klara mig på resten av månaden. Känns djävligt trist att inte kunna hänga med, blir faktiskt riktigt ledsen över det men kan man inte så kan man ju inte, men det känns bara sååååååååååå skit. O det får mig att bli deppig o känna mig riktigt djävla nere när man inte har pengar.

O ännu mer när man måste stanna hemma o välja bort en kanon hels som jag e nästan säker på att det  kommer att bli, men utan mig då….*snyft*

Vädert i dag e ju inte heller det bäst o lite kallt oxo, fan e dte inget alls som e bra i dag eller, det verkar inte som så. AS TRIST! Men det kommer i alla fall sol lite då o då så det e ju alltid något. Bara det inte regnar , nu sitter jag o skriver om väder, har jag inget annat o skriva om, vadå NÖRDIGT!

Ja jo sökte ett jobb i dag som skulle passa mig som hansken så vi får väl se hur det går med det, vill verkligen ha det jobbet o jag bara vet att jag hade trivts med det o hade passat till det som bara den.

Vet inte om det e för att jag har kommit in i mitt beroende igen lite som jag e nere, tror nästan att det e det. Ja jag får väl ta o ta mig ur det igen, svårt e det men jag ska, jag har ju fixat det innan.

Ni som inte vet så e det sockerberoende jag pratar om inget annat, jag har ju faktiskt aldrig provat något tyngre, så det så. Det e bara så himmla svårt o ta sig ur det , det finns ju socker i allt o det gör det ännu svårare. Ska ta o kopiera det inlägget jag gjorde om socker i min gamla blogg, det var himla bra det o riktigt skrämmande, så håll utkik.

j0433913Nä nu tror jag nog att jag ska försöka mig på att ändra headerna här i bloggen men innan det så blir det kaffe, UTAN socker…….*ggrrrrrrrrr*

Haj Baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.