Blandat

Inte min dag…

42-15975404Det har det verkligen inte varit ALLS. Jag mådde inte alls bra när jag vaknade, men det var ju bara o gå upp ändå, för nu har man ju ett jobb o sköta. O visst e det jobbigt att gå upp kl 06.00 varje dag, men det e skönt oxo, otroligt skönt o ha någonstans o gå o ha något vettigt o göra. Sen ska vi ju inte prata om n’r det kommer till lön….jag har verkligen bra lön, o jag längtar tills jag får min första, även om det kommer att dröja till den siste januari för man har ju en månads innestående ju.

Men i alla fall så jhar min dag inte alls varit bra, vaknade o mådde kasst, som jag skrev. O sen har jag varit klumpig på jobb, fått syra i ögat IGEN!!!!! o det gör ONT ATTANS!!!! Sen har jag bara mått kasst hela dagen o har inte riktigt fått upp energin alls underdagen o bara gått på halv fart hela dagen.

Sen så har vi ju varit uppsatt på ett hus i Mörarp o vi var 2:a i kön, o vi skulle ha kommit ut o få kolla på det. Men så av någon anledning så godkännde inte dom mig, djävla idioter! o gissa om jag blev ledsen, jag ville verkligen bo där. O inte nog att dom inte godkännde mig, utan hon kärringen som ringde, hon var så himla otrevlig o tjurig så det var knappt sant, o det blev ju inte bättre för det ju.

Sen ovan på allt så skulle vi ha tvättat i dag, o gissa om det gick då????? NNNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ då var det bokat fel o det var verkligen droppen för min del. När jag eller vi kom upp så kunde jag inte hålla tårarna borta, dom bara kom. ALLT GÅR FEL I DAG!!!!!! o det känns inte alls bra, hade jag inte haft min Kent vet jag inte vad jag skulle gjort, för han lyfter mig verkligen o jag bara älskar denna mannen av hela mitt hjärta o hela min själ, han är mitt ALLT!!!! Som om ni inte visste det då………hahahahahahahaha….42-16958624

Så nu har jag skrivit av mig litta i dag med o i morgon e det ny dag o jag ska på ”mitt jobb”, det känns såååååå nice o kunna säga det ” Mitt jobb”….. I alla fall så i morgon e jag själv o ska sköta det o även på fredag o kanske på måndag. Det ska bli kul men hoppas bara det inte kommer någon som behöver hjälp med trucken, för DET kan jag inte……

Ja ja, nu ska jag svara på ett par mess, diska…( tror jag ) o sen e det snart o hoppa i sängen, ca 22.30, helt otroligt. Men jag behäver min sömn o måste vara klar i huvet på jobbet. Så ni får ha det bäst o så…..

Natteli natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • lotta

    jag har ett par jobbekompisar som bor i mörarp. Jättemysigt där.
    Du ska se att det kommer fler chanser. Ge inte upp.
    Kan du inte lägga in lite bilder på klor, här eller på din facebook. Min minsta tycker att det är så roligt med naglar och håller på och försöker lära sig.
    kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.