Diet

Dag 13…Jobbigt!

Ja ha då var det måndag igen, attans vad veckorna går o jag har tappat jag vett int hur många kg men i alla fall så har jag förlorat 12 cm på midjan, sååååå nice. 5 cm om häcken om inte mer o 3 cm om låren så jag krymper verkligen.

Men fy tusna så jobbigt det e om helgerna, jag bara fasar för dom, det e så otroligt jobbigt o inte få äte o sen all fu**ning matreklam ska vi inte tala om. Hatar dom verkligen!

Kent har ju inte riktigt kommit in i det ännu men gör det nog denna veckan, jag e bara lite orolig för honom, han e svimmfärdig o mår inte så bra. Men jag ska fråga min Hälsokonsulent om hur vi ska göra med honom. Vi pratar oxo om att kanske börja äta redan nästa helg, men jag vet inte riktigt.

Jag vill fortsätta men vet inte om jag vill ändå, det e ju så jobbigt just nu. Jag vill tappa mer men sen att inte Kent klarar av att gå igenom det känns kasst, känns som om att jag vill kämpa men htappar lite av motivationen när han inte klara det, känns trist.

Jag vill ju ha honom så fin som han var när vi träffades ju. Visst jag älskar honom som han e men ändå jag vill det för hans egen del, jag vill inte ge upp, jag bara vill inte, men just nu e det as jobbigt. Speciellt att vara hungrig hela tiden.

Det e väl inte så jätte jobbigt på vardagarna men på helgerna e det riktigt när man kollar tv i sitter o myser i soffan,as jobbigt e det! ( Bilden e en påminnelse till MIG själv o inget annat, jag KAN vara ett kak moster men vill inte vara det längre! )

Känns jobbigt att han redan ger upp lite men sen så förstår jag honom oxo att han inte klarar sitt jobb o att han kanske inte orkar, men jag gick ju in i detta för att VI just skulle vara 2 om det o inte jag ensam, känns inte ett dugg kul nu faktiskt.

Visst e det underbart att kläder börjar sitta löst o skönt igen, sånt som jag inte kunnat haft på snart 10 år, men det känns jobbigt oxo. Visst e jag dum nu, men det känns lite som om att varför ska bara JAG kämpa, så känns det o jag VET att det e fel, men jag bara måste säga det. Förlåt Kent! Ta det inte fel älsklingen min, vill inte det, jag bara behöver skriva av mig…!

Har inte riktigt bestämmt mig hur jag ska göra men just nu så känns det o ser det mörkt ut, känns inte alls bra. Men ändå så vill jag kämpa o klara av detta, o det kanske jag ska, för jag ska ju göra detta för MIN skull inte för någon annan, även om det lite e för hans del oxo…hmm….svårt o jobbigt känns det just nu  i alla fall, o inte det dug kul.

Ja ja nog om det nu, får väl ta o tänka om helt enkelt o bara ge mig F-N på det att jag SKA klara det! Även om det känns tungt just nu. har attans o gör på jobbet så det e mega skönt o sen så hoppas jag verkligen klorna kommer, men jag tror att jag skrev det innan faktiskt, i alla fall så jag kan sätta nya i kväll för nu e dessa som jag har såå otroligt hemska, vilket jag OXO mår dåligt av.

Nä jag får väl ta o jobba litta, har ju sjukt mycket o göra nu o det har jag ju hela tiden vilket e attans tur, så slipper jag tänka så mycket på mat, men en sak e i alla fall säker på valborgsmäss afton så SKA vi grilla det har jag bestämt o det e ju inte denna fredagen utan nästa, o det e ju inte så jätte långt kvar tills dess, faktiskt.

Ni får ha det så jätte bra i det fina vädret i dag även om det e attans kallt i dag, bara 8 + o då e ändå solen framme pluss att jag fick skrapa rutorna i morsen….brrr… ha det bäst!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.