Diet

Dag 17…HELG!

Äntligen så e det fredag, sååå skönt att slippa gå upp imorgon. Inte tidigt i alla fall, ska visserligen INTE sova bort dagen, absolut inte.kanske blir det Höganäs markand i morgon, få se, beror ju på väder o vind. För vi vill ju köra hoj dit….

Igår så skulle jag ha solat men det blev inte så, där var kö o jag o köer funkar inte riktigt så jag sket i det. Det blev hem o fixa till mina klor istället för det behövdes verkligen, o nu sitter dom där. Nya fina rena fin fina naglar….så nice.

Ska nog dekorera dom i helgen, känner att jag behöver ha lite glam på dom nu, det var så mega längesedan så det e verkligen tid. Sen e det ju bar häng nästa helg o då MÅSTE dom ju vara fina.

Ja nästa fredag får jag ÄNTLIGEN äta igen, o det ska bara bli såååååå underbart, längtar verkligen. Ska ta o kolla igenom boken senare i dag o se hur jag ska göra för äta direkt nu när jag inte ätigt fast föda på 3 veckor, det kommer ju verkligen inte gå. Men det står ju i boken hur jag gör, tack o lov.

Skulle ha slutat vid middag idag men kände att jag inte riktigt hade tid till det, mycket attans o göra. Sen så e det ju rätt nice o ha en betald semester, så det jag jobbar nu tar jag ut i betald semester i stället, ska bli sweeeeet! Vi har bestämt det att en vecka hemma o en vecka på Gotland e bara ett måste, så långt har vi kommit, resten tar vi sen.

I dag ska jag verkligen försöka att ta o sola, känner jag behöver det, inte kul o vara blek ansikte,,,,hahahahaha. men vi får väl se om det e kö eller inte, e det det så skiter jag nog i det idag med. Men men vi får allt se, kanske så kollar jag upp det fina….humm….solariet vi har i Mörarp, men som sagt får se. Betalar ju hellre på ett solarie där jag VET att dom byter rören ofta.

I kväll hoppas jag att det händer lite hemma, behöver verkligen det, o inte lite heller. Som tur e så fattar bara min blivande underbara man vad jag menar o för er som inte vet det….SYND!….*asg*….

Nä men det e ju inget jag går in på här, kan ju säga som så att kolla in ”Darkside” så kanske ni fattar, eller inte.

Det finns en länk till sidan under fliken Intressen här på bloggen, mer än så säger jag inte. För ni som inte e inne i det eller har provat något sånt kan absolut inte förstå vad jag menar, mycket kompliserat e det, speciellt när man säger att man behöver det……

Ja ja men kolla o vill ni fråga något så finns det mail till mig, jag e ju inte direkt blygsam med min läggning till BDSM, som ni säkert har läst. O har ni inte det så vet ni det nu!

Nu ska jag ta ett sista ryck här på jobb o sen bär det av hem…..Som sagt SISTA FREDAGEN jag INTE ÄTER! Gud så skönt när denna dieten e över….Då ska det njutas attans…..Mycket morötter lär det bli i alla fall, men redan nästa fredag ( OM EN VECKA ) så har vi bestämmt att vi ska grilla…..SWEEEEEEEET!

Ni får ha en bra helg o en ännu bättre fredags skväll, det sk jag i alla fall ga med allt som det innebär….( *whipp* )…..Hahahahahaha….Ha det gott kära vänner!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.