Blandat

Hög klackat i truck…

Japps precis det det står. När jag kom tillbaka till jobbet från frissan i dag så stod syran vi hade beställt, utanför.

Så utan att byta om så hoppade jag i trucken o körde in den,  det gick att köra i höga klackar. Säg inte vad en kvinna inte kan!!!!!!

NEJ det var inte dom på bliden jag hade på mig!!!!

Ja ja nog om det, har i alla fall varit hos frissan nu i dag o det e väl första gången på snart 4 år eller så. Har ju inte riktigt behövt innan, men ni som vet varför ni som inte vet behöver helt enkelt inte veta heller.

I alla fall så hade jag äntligen tid i dag o var lite rädd att det skulle falla en massa hår, men NOPP, blev inte så mycket tack o lov. Jag vill ju bli långhårig igen ju…

Han e i alla fall en av HBG´s absolut bästa frisörer o det kan man verkligen förstå, den mannen kan trolla! Det blev så mega bra att det knappt e sant, jag e i alla fall jätte nöjd.

Men ska sätta i lite flrt slingor i håret mer baktill, så kommer det bli ursnyggt! Det var hans förslag o det kommer jag helt klart göra. Ni ska få se blid lite senart, NÄR slingorna e på plats!

Sen en sak som jag bara inte kan förstå. OM man bloggar o så, varför måste man då ljuga i sin blogg det man skriver, jag fattar inte riktigt det. Varför har man då en blogg om man inte kan dels stå för vem man e o dels känner att man måste ljuga för att var något bra i andras ögon.

Varför inte bara säga som det är o sen skita helt i vad andra tycker o tänker o så. Fattar inte alls varför man måste ljuga om jobb, ålder o annat, men det e ju klart upp till var o en vad man skriver i sin blogg. Jag har ju min för att dels skriva av mig o dels för att det e bra träning att skriva OCH för det e kul.

När det börjar bli ett måste då e man ju helt ute o reser ju! men det e bara vad JAG tycker o jag kan tycka hur FAN jag vill för detta e MIN blogg!

Tycker så att kan man inte stå för den man e så kan det vara, jag har fel o brister men jag målar inte upp att vara någon jag inte e!!!!

Har tänk på detta länge nu o nu har jag äntligen fått sagt det, så det så!!!

I går O MY GOD! Gud så kass jag var då. Det hela började kl 04.30 ca när jag vaknade o mådde lite illa o fick magknip. Sprang in på dass o vara bara sååå dålig. Sen inte nog med det så spydde jag nog ca 3 – 4 ggr underdagen o sprang på dass hela tiden o bara mådde såååååååå mega dåligt hela dagen.

Kom på det att FISK ska man inte spara på om det blir över, JAG kommer i alla fall inte göra det mer. Kan inte varit något annat inte som jag kan komma på i alla fall. Som ni nog fattade så var jag hemma igår….

O gud i himmelen så trist det var, sååå mega tråkigt det e att vara hemma nu nör man har ett så kanon jobb som man har. Längtade riktigt till i dag när jag skulle hit.

Vaknande kl 05  i morse o tänkte att jag vad fan, kan lika gärrna köra o jobba ju. Så jag började inte kl 07 i dat utan kl 06,15 så det så! Snacka om att man gillar sitt jobb då!

Igår under senare tiden av dagen så kollade jag lite på ”Sons of Anarcy” o gud i himmelen så bra den serien e. Kollade nog sammanlagt ca 5 avsnitt i går o det e bara sååå svårt att sluta kolla.

Det e så mycket eller i alla fall en del av mitt liv som e just som den serien. Varje avsnitt jag ser känner jag bara att jag e verkligen på HELT RÄTT plats i mitt liv o jag bara älskar det! Det e VERKLIGEN men helt rätt man oxo, han e verkligen mitt allt, o ger mig verkligen ALLT oxo både psykiskt o ABSOLUT fysiskt!!!!!….hahahahaha…

Vad som händer annars i dag e ju inte speciellt mycket, ska åka hem o fixa till tvätt stugan litta o kanske byta gardiner, det e nog allt. Kanske så får jag trevligt besök i kväll, min lilla Cilla kanske kommer, HOPPAS!

Annars så kommer det ju helt klart att bli ett eller två avsnitt av ”SoA” i kväll, bara måste få veta hur det går!

Ni får ha det så jätte bra o ta hand om er o ha det så bra. För det ska jag för min älskling kommer nog hem i morgon….SWWEEEEEET!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.