Hälsa

Sol o segt…

I dag e det verkligen segt, men ändå har dagen gått rätt så fort konstigt nog. Har en del o göra här på jobb så det e väl därför det går någerlunda undan i dag.

Helgen för MIN del har varit lugn, men inte för min Kent, han festade på rätt så hårt på klubben i fredags så han har legat HELA helgen. Sen så åkte han i morse till Stockholm igen, trist värre.

Så det blev inte alls något varken gjort eller så i helgen, inte för att vi skulle göra något men ändå, alltid kul o hitta på något.

Men till helgen blir det i alla fall Höganäs marknaden  med mina päron som gäller. Det ska bara bli såååå mega mysigt.

Vi var där förra året men då hade jag Attila med mig o då kunde jag inte kolla så mycket heller, hade ju honom o ha koll på.

Men i år så blir det att kolla attans, alltid kul o bara gå o titta o drömma o önska litta. Som tur e kostar det inget!!!!

För min del denna veckan så händer det inte så mycket alls, ska försöka bli människa i gen bara efter en mega jobbig helg o dagar med sjukt svår P.M.S o det tar verkligen på krafterna, inte ett dugg kul.

Man gråter ju för inget alls o blir vansinnig o tjurig för ännu mindre, det var längesedan jag var så här illa.

Men det har ju lagt sig lagom till min Kent kommer hem på fredag, då ska jag bara vara tillbaka till mitt gamla jag!

Soligt e det i alla fall i dag o det blir nog att jag kör o solar en liten runda när jag kommit hem, eller snarare går o solar, solariet ligger ju på gång avstånd från huset.

Sen kommer det inte hända mycket mer, är ABSOLUT inte på humör för något annat!

Mår både psyktskt o fysiskt dåligt just nu, men varför kommer jag INTE gå in på här inte, lite får jag allt hålla för mig själv. Ni som förtjänar veta det kommer att få veta det, så det så.

Nu ska jag snart ta o göra mig en kopp vanilj latte o sen e det snart dax för ett bad till eller två o sen e det dax att gå hem.

Ha det nu så bra o sköt om er o era, jaghar ju bara min lille vovve o mysa med nu, men det går, även om min älskade Kent e den jag bara ÄLSKAR att mysa med……Han e bara såååååååå UNDERBAR!!!!

P.s : Får nog byta layouten nu, har haft denna en månad nu…..Eller vad tycker ni??!!?

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.