Blandat

Inte så mycket…

Ja jag har inte så jätte mycket lust o skriva o sen så händer det ju inte riktigt så mycket heller såååå………

Ja jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt.

Vill ju inte att detta ska vara något måste som jag ska känna att jag behöver göra varje dag.

Det ska bara vara ett ställe där jag skriver vad jag tycker o tänker o så ju!!!

Som sagt det händer inte så mycket o i dag händer det inte heller så mycket.

Jag ska till min kära mor o hjälpa henne med håret o sen hem o mysa i soffan efter jag har dammsugat, OM jag nu orkar.

Min älskling e ju inte hemma heller så det e allt rätt tyst o tomt. Eller snarare e det FRUKTANSVÄRT tomt o jag HATAR DET! Men tack o lov så kommer han ju på fredag men åker nog tyvärr på måndag igen….*snyft* Men i helgen ska det mysas attans!!!

Jaha o vad har mer hänt då….njäää inget faktiskt. Ja jo jag har ju gått på denna puöver dieten från Hell i gen. Köpte ju påsar en tid sedan o nu när älsklingen inte e hemma så tänkte jag att då tar jag ett par dagar eller veckor, OM JAG PALLAR!

Kommer ju att tag tag i träning o liknande nu oxo. Tänkte först att jag o Kent skulle göra det ihop men nu verkar det som om att detta jobb tar ÄNNU en vecka o det vill jag inte vänta, jag börjar NU!

Tyvärr e det inget han kan styra men sen så e det omöjligt att äta nyttigt när man jobbar som han gör nu o inte e hemma. Så han får väl komma i gång när han e klar med allt detta jobb. Jag börjar NU idag, i alla fall o det kommer vara jobbigt men nu ska jag bara NER!!!!

E det inte jobbigt nog att man inte får äta något så e hela kylen full med mat hemma, inte alls störigt OOhhh NEJ!

Jag eller vi fick ju Linas Matkasse i går ju o gissa om det såg gott ut, men men det e ju till helgen det, eller kanske inte, vi får väl se!

Så nu vet jag intevad jag ska skriva igen….hmm… Jo i morse var det verkligen mörker körning när jag körde in till stan, fyyyyyy tusna så mörkt o trist, det var.

Men nu e det jätte fint, skönt attans, allt blir så mycket roligare o lättare när det e fint väder.

Kanske till o med bytar gardiner ikväll, får allt se. Måste i alla fall tvätta håret o byta en klo som jag tappade här innan på jobb. Man kanske ska ta o renovera kloran nu när man ändå håller på…hmm…. får allt se i kväll.

Nu ska jag i alla fall ta det sista badet o sen så ska jag köra hem till min kära mor, så det så…..

Ta hand om er o ha det så mysigt ni kan, för det ska jag , även om jag inte får äta o min älskade underbara Kent inte e hemma…..*snyft*….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.