L.O.V.E

Ljus i mörkret….

Ja det blev ju att man solade i går, tack o lov att jag pallade mig upp o gjorde det. Snacka om att det behövdes, man e ju vit som ett lakan…..typ NOT.

Men jag e i alla fall inte så brun som jag var i sommras o det bara älskade jag.

Jag e i alla fall inte så blek som min älskade Kent, han e bara sjukligt blek om sina ben, fattar inte hur man kan vara så blek utan att vara DÖD!!!!…..*fniissss*….

Känner att jag behöver lite sol i ljus nu när vi går mot mörkare tider, vill ju inte ha någon höst deprition precis.

Så en eller två solingar i veckan kommer det nog att bli, så man ser lite frisk ut, o känner sig det oxo.

Just nu på jobb e det lugnt men det är grejer på g in, men dom kommer inte förrän i morgon,  ett panik jobb eller två….NICE! Men som sagt nu e det lugnt så jag passar ¨å att skriva av mig litta.

I går när jag kom hem så blev det att jag just gick upp o solade o sen blev det faktiskt soffläge resten av kvällen. Jag e bara såååååååå makalöst trött just nu, tror det e lite vädret o dieten o att jag ska ha det skitet snart igen. Tyckte att det var ju precis jag blev av med det…hmm……Tiden går fort.

Min älskling kommer kanske hem i morgon kväll, hoppas verkligen det, för fy tusan o bubblan vad jag saknar honom. Det e så sjukt tomt hemma utan honom, gillar det inte alls. Men hoppas, hoppas, hoppas!!!

I dag när jag kommer hem så får vi väl se vad som blir gjort, ska ta o dammsuga tror jag i alla fall så e det gjort, det bara MÅSTE jag göra, sen får jag allt se. Man e ju så sjukt trött när man går på denna dieten, ingen som helst energi. Men det har faktiskt redan börjat synas lite. I alla fall så MÅSTE det det för snart måste jag ha skärp i byxorna här på jobb.

Sen så springer jag på dass hela tiden här på jobb, allt överflödigt vatten försvinner ju nu, kroppen rensas från allt onödigt o socker o så, jobbigt attans men bar blir det ju!

MÖG nu börjar det regna igen, e bara såååå mega trött på det nu! Jag vill ju ha SOL!!!!

Nu ska jag snart ut o ta sista badet för i dag, för det finns inte mer o göra, o sen blir det att surfa litta o sen ska jag köra hem. Tror nog det blir Grönsakssoppa i kväll, den e faktiskt riktigt god så det ser jag fram emot.

Sköt nu om er o ha det så kanon bra ni bara kan, jag ska göra vad jag kan, nu när man e ensam….*snyft*….. Men i morgon kanske han kommer, HOPPAS!!!!

…P.s…

I dag har faktiskt jag o min älskade varit tillsammans i hela 19 underbara månader, o det knns verkligen inte så länge. Han e bara det absolut bästa o underbaraste som hänt mig i mitt liv.  

ÄLSKAR honom av hela mitt hjärta o hela min själ, han e verkligen mitt allt o mitt liv!

Det finns ingen bättre för mig än just MIN underbara Kent!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.